До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: Олімпіаду переносять на наступний рік

Олімпіаду-2020 переносять, як повідомляє Reuters, через епідемію коронавірусу, яка шириться світом. Про це оголосив прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе, який звернувся до Міжнародного Олімпійського Комітету (МОК). Його очільник Томас Бах підтримав це рішення. За попередніми даними Олімпійські Ігри мають відбутися не пізніше літа 2021 року.

Інформація про перенесення з’явилася ще вчора ввечері, але її не було підтверджено. Тоді, за заявами деяких ЗМІ, про це розповів Дік Паунд, член МОКу. За його словами, захід збираються перенести на 2021 рік, а всі пов’язані із цим деталі буде опрацьовано впродовж найближчих чотирьох тижнів.

Реклама

Нагадаємо, що за день до появи цієї інформації дві країни вже оголосили, що їхні збірні не братимуть участі в Олімпіаді-2020 року — Австралія й Канада. Олімпійські ігри скасовували всього тричі й усі ці випадки були пов’язані з війнами. У 1916 році через Першу світову війну, а в 1940-му й 1944-му — через Другу світову відповідно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.