До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У королівських традиціях: чаювання Afternoon tea в ресторані Citronelle

У грудні ресторану Citronelle виповнюється 10 років. З нагоди такої дати, ресторан і далі знайомить гостей з історією своїх цінностей, які становлять основу життя й успіху закладу. Традиція чаювання Afternoon Tea є однією з них. Цей проєкт про естетику, пізнання нового та проведення часу зі смаком. Ідея запозичити британську традицію чаювання виникла через розуміння важливості робити паузи в насичений день. У будь-який час, вдома чи в ресторані нам усім потрібні ці хвилини "для себе", щоб відвернути свої думки в інший бік, перевести увагу на щось нове або просто сповільнитися й насолодитися паузою в оточенні гарних речей.

Чаювання Afternoon tea в ресторані Citronelle

У Citronelle Afternoon tea починається щодня о 15:00 відповідно до всіх правил. Чаювання відбувається у форматі пізнавального етикет-бранча разом із запрошеними спікерами, які діляться знаннями й новинами в галузі сучасного етикету. Серію традиційного чаювання було розпочато минулого тижня, а запрошеною гостею стала британська експертка з королівського етикету Люсі Варнава, яка приїхала на запрошення Марії Дідковської. Люсі також англійська шеф-кухарка ресторану з 2 Розетті в Ноттінгемі, засновниця кулінарної школи Lucy Varnava Cookery School і єдиних у Великій Британії люксових гастротурів до старовинних замків і маєтків Англії.

Реклама
Люсі Варнава і Марія Дідковська

У Citronelle закуски подають на традиційній триярусній тарілці. На нижньому ярусі — солоні закуски: сендвічі з найніжнішим лососем; ароматним яйцем з трюфелем; шинкою і сиром, мініеклери зі слабосолоним лососем. На другому — традиційні англійські скони, які подають з пухкими вершками й ароматним полуничним джемом. Верхній ярус — десерти: ніжні торти, вишукані тістечка, апетитні домашні кекси й шоколадні трюфелі з шампанським і малиною.

Чаювання Afternoon tea в ресторані Citronelle

Ресторан пропонує доповнити святковий настрій чайної церемонії за допомогою Champagne Pierre Morlet. Саме келих шампанського є обов’язковим елементом Afternoon tea в Букінгемському палаці. У ресторані Citronelle знають, як передати традиційну атмосферу чаювання. Вишукане, гарне сервування столу — один з головних складників церемонії Afternoon Tea. Це завжди єдиний ансамбль у гармонійному поєднанні всіх його елементів.

Чаювання Afternoon tea в ресторані Citronelle
Чаювання Afternoon tea в ресторані Citronelle

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.