До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плани на вихідні: бранч у готелі Hilton Kyiv з нагоди Дня закоханих

У ресторані Park Kitchen київського готелю Hilton Kyiv готуються до Дня всіх закоханих. Шеф-кухар ресторану Шоті Годерджишвілі вже склав меню святкового бранчу.

Photo: @park_kitchen_restaurant

У Park Kitchen переконані, що розкішний бранч стане ідеальним початком найромантичнішого дня року. У ресторані пропонують присвятити кілька годин вихідного дня своїй коханій людині та скуштувати розкішні страви. На закуску подаватимуть морепродукти або устриці. Головна страва в меню — смажений лосось теріякі або яловича полядвиця в місо-гірчичному соусі, а на десерт запропонують матчу-чизкейк або ніжну панакоту з полуницею. І, звісно, келих крижаного Prosecco складе чудову компанію закоханій парі за розкішним бранчем.

Реклама

У програмі бранчу — жива музика й розважальна програма для дітей. Також кожна пара матиме змогу виграти одну ніч на двох у готелі Hilton Doha Pearl Residences. Досить залишити свою візитну картку на рецепції ресторану.

У Park Kitchen відповідально ставляться до безпеки гостей і персоналу. Всі рекомендації МОЗу щодо профілактики Covid-19 чітко виконують.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.