До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

План на листопад: гастрономічні вечори в ресторані Citronelle

У грудні ресторан Citronelle святкує 10-річчя. З нагоди цієї події вже в листопаді найкращий шеф-кухар Франції Едуард Лубе приготує особливе меню із семи страв для гостей ресторану.

19 і 20 листопада Едуард Лубе — найкращий шеф-кухар Франції, володар двох зірок Мішлен і відзначений гідом Gault Millau — приїде до Києва, щоб підтримати традицію щорічних мішленівських вечорів, яку започаткували в Citronelle саме з його участю.

Реклама

"Все, що ви побачите в меню — це мої захоплення, емоції, роздуми, досвід — найкраще, чого я досяг за останні десять років, і я щасливий розділити це з вами", — каже Лубе. І сподіватися можна багато чого, адже Лубе брав участь у великому гастрономічному заході Le Diner des Grands Chefs, присвяченому внесенню французької кухні до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Партнери мішленівських вечорів з Едуардом Лубе: Офіційний імпортер BMW ALPINA в Україні — АВТ Баварія — що презентує надпотужний автомобіль BMW ALPINA B8 Gran Coupe, який розвиває 621 к. с., юридична фірма ASTERS, група компаній DIM з проєктами преміумкласу А136 Highlight Tower і Park Lake City, мережа мультибрендових бутиків DOMINO group, легендарне віскі The Macallan, першокласна франшиза салонів краси

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.