До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття ресторану Not Only Fish

Promotion

У Києві відбулося гучне відкриття нового ресторану Not Only Fish, за запуском якого – холдинг Bulldozer Group, що займається ресторанами в Гонконзі, США і Дубаї.

Реклама
Ресторан Not Only Fish

Головну ідею ресторану можна ємко і красномовно описати всього двома словами – смачно і красиво. Вишукана, але, при цьому, проста їжа тут поєднується з грамотним дизайном і запальними танцями, ще однією візитною карткою Not Only Fish. За кухню ресторану відповідає шеф-кухар Олександр Алфимов, який запропонував несподіване і свіже рішення – об'єднати японську класику з перуанськими мотивами. Підтримує його експериментальний підхід і шеф-бартендер Олег Якобенко, за коктейлями якого вже їде весь Київ.

Ресторан Not Only Fish

Вечірка на честь відкриття вдалася яскравою та веселою. Її головним музичним гостем стала співачка Tayanna, а серед перших гостей Not Only Fish були: Ірина Горова, Соня Плакидюк та Іванна Онуфрійчук.

<b>NOT_ONLY_FISH_Opening</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.