До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий фуд-тренд: рожевий шоколад

В Україні з'явився новий вид шоколаду – рубіновий, що вже визнаний четвертим поколінням шоколаду.

На зміну чорному, молочному та білому шоколаду з'являється рожевий. Він відрізняється не тільки за кольором – на смак він теж інший, ніжний, з ягідним підтоном.

Реклама

Його роблять з какао-бобів сорту Ruby, що ростуть в Кот-д'Івуар, Еквадорі і Бразилії, при цьому, не використовують барвників чи смакових добавок. Технологію виробництва придумали знамениті швейцарські шоколатьє Barry Callebaut.

Характерного рожевого кольору шоколаду надають рубінові какао-боби, в яких містяться рожеві пігменти. Завдання вивільнити їх вирішують за допомогою сучасних технологій.

"Не можна сказати, що все відбувається само собою, – пояснюють виробники, – просто тому, що і процес виготовлення шоколаду не можна запустити прямо на гілці, де ростуть какао-боби. Все, що роблять шоколатьє, – з'єднують разом природні інгредієнти. І, звичайно, не додають барвників чи підсилювачів смаку". Ключ до успіху – точні пропорції какао-бобів і технології виробництва.

Вперше новинка з'явилася на ринках Південної Кореї і Японії, де різноманітність смаків притаманна харчовій промисловості.

Інноваційна знахідка представлена в новому KitKat® Ruby. Компанія Nestle довірила представляти новий шоколад бренду KitKat®, який з дня заснування випускає сміливі експериментаторські продукти, які викликають захват у споживачів. Тепер рубіновий шоколад можна спробувати і в Україні.

KitKat® Ruby

KitKat® Ruby ⎼ це неповторне поєднання м'якої і ніжної текстури шоколаду з освіжаючою легкою кислинкою, яку додають самі какао-боби. В Україні новий рожевий шоколад можна купити в мережі магазинів "Сільпо".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.