До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніший рецепт цього літа: кокосові моті

Коли на Схід летіти не час, завжди можна приготувати собі Азію вдома. Сьогодні готуємо кокосові моті за рецептом шеф-кухаря ресторану Eastman мережі First Line Group.

Інгредієнти:

Тісто для моті:
Рисове борошно – 170 г

Крохмаль тапіоки – 30 г

Цукрова пудра – 215 г

Вода – 230 г

Начинка:

Банан очищений – 200 г

Фреш лайма – 16 г

Пюре манго – 70 г

Фреш маракуї – 65 г

М'ята очищена – 6 г

Кукурудзяний крохмаль – 6 г

Кокосовий мус:

Пюре кокосове – 210 г

Молоко – 210 г

Шоколад білий – 200 г

Желатин – 12 г

Вода – 60 г

Вершки кондитерські – 425 г

Приготування

  1. Рисове борошно, крохмаль тапіоки і цукрову пудру змішати з теплою водою.
  2. Заварити, постійно перемішуючи, і тісто для моті готове.
  3. Приготувати кокосовий мус. Для цього змішати прогріте пюре кокоса з кокосовими вершками, додати білий шоколад і вершки, желатин.
  4. Для начинки змішати пюре манго, фреш маракуї та м'яту. Дати час настоятися.
  5. Змішати стиглі банани з пюре манго, заварити з кукурудзяним крохмалем.
  6. У спеціальні форми викласти готові начинки, покрити кокосовим мусом і посипати рисовим борошном.
  7. Зайве тісто краще відрізати, сформувавши красиві моті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.