До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минули гастрономічні вечори з Полем Бургальєром у Citronelle

23-24 листопада в ресторані Citronelle відбулись гастрономічні вечори з шеф-кухарем Полем Бургальєром, спадкоємцем відомої французької сім'ї бушері.

Марія Дідковська

Сьогодні Поль Бургальєр – один з найяскравіших молодих шефів Європи. Йому всього 25, і вже більше десяти (!) років Поль працює тільки в ресторанах-власниках мішленівських зірок. У його біографії є робота з легендарним шефом Joel Robuchon; пізніше – в знаменитому ресторані Geranium 3* в Данії. З 2016 року Поль став найкращим су-шефом Данії, а зараз він – шеф британського L'Enclume 2*.

Реклама
Поль Бургальєр

До Києва Поль приїхав на запрошення власниці ресторану Марії Дідковської і оселився в 11 Mirrors Design Hotel. 23 і 24 листопада, продовжуючи традицію гастрономічних вечорів, ресторан Citronelle провів особливу вечерю з Полем. ЇЇ назвали "Королівське полювання": у розпал сезону полювання Поль подавав для київських гостей дичину. У меню: річкова форель, оленина, дикий кабан і багато іншого – всього вісім страв, які Шеф готував в знаменитій посуді Zepter. Французькі шефи впевнені: майстерність проявляється саме в тому, як шеф готує дичину. Акомпанементом до основної страви став знаменитий ром Zacapa, який обкурюють фруктовими трісками, що надає особливого смаку.

Для гостей вечора провели лотерею Chance Private Club: розіграли поїздку на вихідні до Парижа з проживанням в гранд-готелі Lutetia, а також полювання на перигорський трюфель з проживанням в готелі Le Vieux Logis, Relais & Chateaux.

Партнери вечорів: компанія "АвтоКапітал", офіційний імпортер автомобілів Mercedes-Benz Ukraine, генеральне представництво Daimler AG і невід'ємна частина корпорації УкрАвто. Також – юридична компанія ASTERS, флористична студія Tulpania, французький салон краси Pied de Poule і бутік Aromateque Concept Store.

<b>Citronelle 1234255</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.