До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула шефська вечеря в ресторані IKIGAI

У зимову пору року особливо хочеться оточувати себе приємними подіями, дарувати одне одному подарунки, насолоджуватися кожною миттю й відчувати нові враження. 8 грудня в японському ресторані готелю Premier Palace Hotel Kyiv IKIGAI співзасновники Ukranian Fashion Week зібрали друзів, щоб підбити підсумки року й провести час у приємній атмосфері, вирушивши в гастрономічну подорож Азією. Гостям вечора шеф-кухар Дмитро Кривошап презентував новий концепт шефської вечері, що складається з 12 авторських страв, у яких переплелися смаки двох гастрономічних світів — скандинавського і японського.

Катя Сільченко
Ірина Данилевська

"Японська висока кухня — це чудове розмаїття продуктів. Ідеальних за якістю, текстурою, кольором. Природність смаку — найголовніше. Подання — другорядне. Аскетичність без надмірностей тільки схвалюється, — розповідає шеф Дмитро Кривошап. — А висока кухня Копенгагена, природа якого не така багата через суворий клімат, — це тріумф творчості. Тут з простих інгредієнтів за допомогою різних технік створили нордичну кухню, яка полонила сучасний світ. Мій авторський сет „Нові смаки Азії" поєднує два гастрономічні світи — японський і скандинавський. Тільки на одній шефській вечері, тільки в ресторані IKIGAI".

Реклама
Рору суші з тунця, лосося й морського гребінця
Шеф-кухар Дмитро Кривошап
Вугор холодного вудження з тушкованою цибулею-пореєм і соусом із чаю матча
Катя Сільченко
Печиво з унікальним крем-фрешем зі смажених водоростей комбу

Гості вечора насолоджувалися стравами авторської кухні, пробували нові смаки й мали можливість поспілкуватися особисто з іменитим шеф-кухарем і дізнатися більше про світ японської та скандинавської кухні. Дмитро презентував гостям кожну страву та розповів про інгредієнти, смаки, джерела рецептури та власні кулінарні експерименти. Вечеря тривала під акомпанемент традиційних японських напоїв: японського вина Choya Superior, Dry і Extra Shiso, виготовленого способом ферментації фруктів уме, лікеру Choya Yuzu і преміальних саке Hanatomoe, Kizan Junmai Ginjo Nama, а також Daigo No Shizuku, створеного за храмовим рецептом XV століття.

Устриця з топінамбуровим мусом і бульйоном "бекон-дасі"

Тяван-мусі — приготовлений на парі несолодкий заварний крем з лангустином (норвезьким лобстером)
Валерія Лакомая
Шефська вечеря

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.