До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Інстаграмний сніданок: рецепт тостів "Босток"

Якщо ідеї красивих сніданків вичерпуються, а натхнення й азарт приготувати щось нове не дає вам спокою, варто спробувати тости "Босток", які фуд-блогерка Сара Кроуфорд називає "Бейонсе серед французьких тостів". Своїм улюбленим рецептом тостів "Босток" ділиться б'юті-журналістка Дар'я Богомолова.

Тости "Босток" (bostock toast) можна готувати з будь-якої солодкої випічки — не лише булочок бріош, а й із залишків панеттоне, до прикладу. Ці тости, насправді, — повноцінний десерт, самодостатня страва, незвична на вигляд і приголомшлива на смак: рум'яна шкірочка зверху, легкий вміст усередині. Рецепт цих тостів можна знайти навіть у гуру кулінарії Марти Стюарт, але 90% людей про таку страву навіть не чули.

Реклама
Тости "Босток". Фото: Дар'я Богомолова

Інгредієнти:

Бріош;

мигдальне борошно — 50 г;

яйце;

цукор за смаком (приблизно 30 г);

сіль за смаком;

ванілін за смаком;

молоко для просочення;

вершкове масло — 50 г;

мигдальні пелюстки;

рікотта;

лимонний сік;

ягоди і фрукти за смаком.

Приготування:

1. Розігріти духовку до 200 оС.

2. Змішати цукор, сіль, ванілін і м'яке вершкове масло з мигдальним борошном, додати яйце. Ідеально все змішувати занурювальним блендером. Підказка — крем найкраще робити з вечора або залишивши попередньо в холодильнику на кілька годин. Таким чином він стане яскравішим за смаком.

3. Просочити злегка тости з бріоші в молоці, потім змастити кремом і посипати пелюстками мигдалю.

4. Запікати 10 хвилин у духовці.

5. Приготувати крем з рікотти і лимонного соку (кислинку за смаком). Найзручніше буде збити рікотту блендером — вона стане легшою.

6. Подавати тости теплими з кислою рікоттою і будь-якими солодкими ягодами і фруктами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.