До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hilton Kyiv проведе справжній французький бранч

Всі шанувальники французької гастрономії можуть поринути в Париж без потреби покидати Київ. Готель Hilton Kyiv 10 листопада проведе французький бранч, меню якого розробив шеф-кухар Шота Годердзішвілі, що поєднав сезонні продукти, найкращі інгредієнти і традиційні для цього регіону техніки приготування.

Відбудеться бранч з 12:30 до 16:30 у ресторані Park Kitchen Restaurant, де в спокійній атмосфері можна буде спробувати і класичний рататуй, і легенду локальної кухні – фуа-гру, і прославлений салат нісуаз, і, звичайно ж, фірмову французьку випічку – від хрустких багетів до ароматних круасанів.

Реклама

Крім французьких спеціалітетів під час бранчу будуть доступними: станція свіжих морепродуктів, на якій можна буде скуштувати різноманітні тартари, ікру, устриці, краби і тигрові креветки, гриль-станція з рибою та м'ясом, а також окрема станція зі стравами французької кухні.

Для шанувальників солодкого команда HIlton Kyiv приготувала окремий сюрприз – шоколадний фонтан, солодку вату і еклери з солоною карамеллю, а також класичний крокембуш. Супроводжуватимуть це гастрономічне свято безлімітне просекко, домашнє вино і коктейльна станція, щоб максимально повно підкреслити смак обраних страв.

Вартість відвідування бранчу: 2150 грн (для дітей до 6 років – знижка 50%).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.