До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що їсти і пити на фестивалі Kyiv Wine

2 і 3 червня відбудеться наймасштабніший винний фестиваль в Україні Kyiv Wine, на який приїдуть 77 виноробів з 16 країн, а, загалом, тут можна буде спробувати понад 500 позицій вина. Vogue.ua склав свій гід по фестивалю.

Вино

Вину присвячений перший день Kyiv Wine, а саму винну частину поділять на дві площі дегустаційний зал і зону Selective Wines.

Реклама
Дегустаційний зал це 4000 квадратних метрів, на яких якраз і можна буде поспілкуватися з приїжджими виноробами, спробувати нові вина, дізнатися як створюють давно улюблені. До речі, дегустації входять у вартість квитка, щоб всі гості змогли насолоджуватися вином і спілкуванням, а не думати про розрахунки. Дегустаційний зал працює 2 червня з 12:00 до 20:00.

У зоні Selective Wines зібрані вина, ціна яких починається від 1000 гривень. Тут можна спробувати великі вина, а також ознайомитися з маловідомими ще в Україні брендами, знайти свій смак, щоб в майбутньому вже знати, а чи потрібно купувати цілу пляшку того чи іншого вина. Квиток сюди можна купити заздалегідь на сайті concert.ua або зробити upgrade базового прямо на фестивалі. У цій зоні також діє безліміт.

Їжа

Команда Kyiv Wine зібрала шефів, які, зазвичай, готують тільки на кухнях своїх ресторанів, але для фестивалю вони зроблять виняток. Меню кожної точки буде основане на одному продукті, але кожен зможе собі тут вибрати страву на свій смак від бургерів з американською яловичиною і лобстер-бару до всіляких видів морозива.

Також на фестиваль приїдуть кілька запрошених шефів. Наприклад, Крістіано Баноло з Лігурії автор чотирьох книг про вегетаріанську кухню для Kyiv Wine розробив спеціальне меню, а Сантьяго Ластра Родрігез працював в ресторані Noma під керівництвом Рене Редзепі, очолював pop-up ресторан Noma Mexico.

Крім того, на фестивалі можна не просто спробувати щось нове, а й навчитися готувати улюблені страви з ресторанним шиком. Протягом декількох днів тут відбудуться кілька майстер-класів, про які докладніше можна дізнатися тут.

АДРЕСА: вул. Межигірська, 82.

Квитки на фестиваль на касах Good Wine та на сайті concert.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.