До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Авторські вечері на панорамній терасі готелю "Воздвиженський"

Promotion

20 червня в київському бутік-готелі "Воздвиженський" відкриється справжнє гастрономічне ательє. Шеф-кухар Богдан Ремінський пропонує серію літніх гурме-вечер на основі спеціального меню.

Реклама
Ресторан Terrace

Панорамна тераса на даху бутік-готелю "Воздвиженський" претендує на те, щоби стати яскравою гастро-точкою цього літа. У новому сезоні ресторан Terrace відкриває серію гурме-вечер за секретним меню, розробленим спеціально для кожного вечора шеф-кухарем Богданом Ремінським. Усього за літо проведуть шість гурме-вечер. Меню складається з 4 подач: авторські салати, гарячі закуски, основні страви та десерти. Хліб у ресторані Terrace випікається за авторським рецептом.

Ресторан Terrace

Перша вечеря відбудеться 20 червня о 19.00: спершу гостям подадуть фірмові коктейлі ресторану. Коли сонце зникне за горизонтом, а гості насолодяться закусками, у ресторані запалять свічки, аби посилити романтичну атмосферу.

Ресторан Terrace

Після подачі шеф-кухар буде готовий спілкуватися і розкривати всі секрети спец-меню.

Ресторан Terrace

Резерв столиків за тел. (067) 242 90 03, (044) 585 99 33
Вартість гурме-вечері: 1000 грн за особу

Читайте також:

Лучший летний аперитив: розовое вино от А до Я

Гид по европейским городам: Париж, Берлин, Милан, Барселона

10 отелей, которые выбирают для отдыха королевские семьи

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.