До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних кондитерських трендів від шеф-кондитера Regent Hill

Івент-хол Regent Hill – унікальна локація на сучасній мапі Києва, яка ідеально підходить для особливих подій. Історичне розташування додає особливого шарму цьому місцю, а продуманий інтер'єр і сучасне технічне оснащення дають можливість реалізувати будь-яку мрію про ідеальне свято. Оригінальна кухня заслуговує на окрему увагу гостей, а кондитерська майстерність шеф-кондитера івент-холу Мар'яни Волосецької – захоплює. "Головна ознака сучасного десерту – простота і природність в оформленні", – стверджує вона і рекомендує забути про складні та об'ємні композиції. Завдяки експериментам з формою, смаком і подачею, вона створює шедеври кондитерського мистецтва і ділиться його головними трендами.

Мар'яна Волосецька
"Naked cake" десерти

"Naked cake" – відносно нова форма кондитерської майстерності, і вона впевнено завойовує смаки і серця публіки. Вперше такі "голі" десерти з'явилися у американців, які сміливо скористалися технікою обробки, яка передбачала поєднання світлих, темних або різнокольорових коржів в одному торті. Якщо ви зустріли десерт, рясно змащений кремом і прикрашений свіжими фруктами, живими квітами або сезонними ягодами, будьте впевнені – це той самий "Naked cake".

Реклама
Десерт "Montpellier"
Мінімалізм і геометрія

У світі дивовижних десертів, щедро декорованих кристалами або квітами, геометрія і мінімалізм – це десерти найвищої майстерності в кондитерському мистецтві. Вони вражають простотою форм, легкістю архітектурних ліній і симетрією фігур.

Десерт "Angers"
Природні кольори

Головний тренд в оформленні десертів – природні і чисті відтінки. Повітряна пастельна колірна гама – найкраще рішення для весільного торта або святкового candy-bar.

Десерт "Avignon"
Акварельна техніка

Уява здатна створити неймовірні образи різноманітних десертів та акварельна техніка – один із найкращих трендів кондитерського оформлення. Будь-які фантазії, експерименти з барвами і насиченістю – тепер кондитерам набагато простіше створювати мистецтво, грати з кольором і відчувати себе талановитим художником солодких полотен.

Десерт "Toulouse"
Менше цукру – більше користі

Здоров'я завжди в моді, а з десертами життя набагато прекрасніше. Щоб поєднувати непоєднуване, досить вміло замінювати здоровими складовими звичні інгредієнти. У своїй діяльності шеф-кондитер Regent Hill дотримується такого ж принципу, і на практиці використовує натуральні продукти, які ідеально підходять для експериментів зі смаками.

У складі практично кожного десерту використовує фруктові пюре і фреші, а іноді й цілі ягоди, які є, перш за все, джерелом вітамінів, а також дають кислинку десерту і відтіняють можливу солодкість інших шарів, що в підсумку "звучить" гармонійно. Щодо згаданої солодкості, досягаємо її в основному не використанням цукру, а саме шоколаду (чорного, білого, молочного, рубі).

Корисні десерти

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.