До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все тільки починається: 5 міст для весільної подорожі

Перший місяць після весілля справедливо вважається найбільш приємним і складним одночасно. Випробувати всі принади сімейного життя можна в подорожі, а от чи буде вона солодкою – залежить від пункту призначення. Vogue.ua зібрав 5 місць, в яких солодкість медового місяця залежить тільки від вподобань молодят і погодних умов.

Ченду, Китай

Подорож в Ченду – це справжня пригода для пари авантюристів. Раніше сюди з'їжджалися, щоб подивитися на панд і наїстися тушкованого з овочами м'яса. Зараз, крім зворушливих ведмедів і гастрономічного раю, тут стає реальним те, що неможливо зустріти в інших частинах Китаю. Наприклад, ЛГБТ-представники тут не ховаються, у приміському комплексі Eastern Suburb Memory можна зробити новеньке татуювання, а в торговому центрі Tai Koo Li – насолодитися спільним шопінгом.

Реклама
Ченду, Китай
Вальє-Де-Гуадалупе, Мексика

Мексиканські канікули в Вальє-де-Гуадалупе стануть справжньою знахідкою для шанувальників вина і морепродуктів. Адже саме цей район Мексики вважається винним. Цей благородний напій подають тут в інноваційних пляшках з органічного матеріалу. Морепродукти потрапляють на стіл прямо з вод Тихого океану, узбережжя якого – неподалік. Найвідомішим шеф-кухарем тут є Гав'єр Пласенсія зі своїм рестораном Finca Altozano. Те, що точно потрібно спробувати в Вальє-де-Гуадалупе, так це овочеву тостадо. І, так, обережніше зі спеціями!

Вальє-Де-Гуадалупе, Мексика
Матера, Італія

Містечко, що затишно розташувалося в ущелині з романтичним ореолом. Матера не раз слугувало натхненням для створення таких фільмів як "Страсті Христові" і "Бен-Гур". 2019 року місто є головним претендентом на звання культурної столиці Європи, а ще майже кожен кут тут нагадує Єрусалим. Тому якщо ви шанувальники кіно, подорожей і тільки що одружилися – медовий місяць тут точно вдасться.

Матера, Італія
Патагонія

Дерев'яний особняк, Анди, кристально чиста вода, і все в обіймах природи. Патагонська тиша і свіжість можуть налякати завзятих трудоголіків і прихильників життя у великому місті. Для пари закоханих ця частина Південної Америки, ймовірно, здасться привабливою і особливо романтичною з її Чумацьким Шляхом і північним сяйвом.

Патагонія
Тасманія, Австралія

Дорога до Тасманії може займати 17 годин, але це, мабуть, найбільш недоторкане і богемне місце з нашої вибірки. Як острівний штат Австралії, Тасманія розташована на південь від материка і є історично важливою місцевістю. До того ж, острів буквально наповнений тваринами і рослинами, яких не знайти в будь-якій іншій точці світу. Якщо ви зважитеся приїхати сюди на медовий місяць – у глибині душі ви точно Індіана Джонс.

Тасманія, Австралія

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.