До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подалі від шуму: готель Amastan Paris

Забронювати номер в бутік-готелі Amastan Paris – значить зупинитися в тихому і буржуазному окрузі великого міста.

Ніщо так не цінується в великому місті, як можливість усамітнитися і побути далеко від шуму та суєти. В оформленні інтер'єрів бутік-готелю Amastan використані тільки "тактильні", приємні на дотик оздоблювальні матеріали.

Реклама
Кімнати за паризькими мірками досить просторі. У більшості є балкони з виглядами на 8-й округ Парижа

Стінні панелі з горіхового дерева, тепла палітра, камерне освітлення – всі ці прийоми допомагають відчути себе розслаблено та комфортно після штовханини паризьких вулиць. Лаунж-бар оформлений в дусі 1930-1940-х років: світлі дубові стільці, сталеві екрани. У лобі немає золочених канделябрів та інших помпезних предметів, це скоріше домашня вітальня, обставлена сучасними дизайнерськими меблями: глибокі оббиті шкірою дивани та крісла, латунні світильники, книжкові полиці з альбомами з мистецтва.

Лобби отеля украшает ковер, словно распадающийся на пиксели, – знаковая работа немецкого дизайнера Яна Ката

Атмосферу душевної гостинності створює привітний персонал, а підтримати світську бесіду в готельному барі та відрекомендувати розважальну програму часто готовий сам власник готелю Зієд Санхаджі. Втім, долучитися до паризького культурного життя можна прямо в готелі – в тутешній художній галереї Pop-In, яка експонує художників з усього світу, а також продає ювелірні вироби, меблі та предмети для будинку.

За довгим столом у барі готелю Amastan щоранку сервірують сніданки

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.