До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усамітнення по-грецьки: медовий місяць на острові Корфу

За останні роки Греція стала популярним місцем як для прискіпливо спланованого відпочинку, так і для освітніх мандрівок по історичних місцях і артефактах. Завзяті туристи не уникають Афін, прихильники активного відпочинку вибирають дикі грецькі стежки, а молодята воліють усамітнитися на хорошому курорті, щоб насолоджуватися новим статусом. До таких курортів належить Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, на острові Корфу.

Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, на острові Корфу

Курорт позиціонує себе, як рай для молодят, і дотримується концепції Adults only: готель призначений для гостей старших 16-ти років. Таку концепцію вигідно виділяє розміщення Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, на березі Іонічного моря в оточенні оливкових дерев. На території курорту також функціонують кілька ресторанів і барів. Один з них – ресторан MAKRIS з шеф-кухаром Тасосом Мантісом біля керма, який є володарем зірки Мішлен. В меню ресторану – традиційні грецькі страви в сучасному прочитанні, в меню бару – авторські коктейлі.

Реклама

<b>rooms</b>

Для усамітнення молодят тут є приватні резиденції з басейнами і джакузі, спеціальний кабінет для двох у спа-центрі Soma Spa і екскурсії Старим містом Корфу (теж для двох), яке, до слова, входить до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Domes Miramare, a Luxury Collection Resort на острові Корфу

Як стверджують у Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, – медовий місяць на цьому курорті запам'ятається, адже не дарма саме на Корфу воліли відпочивати королівські сім'ї і богемна еліта.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.