До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зимовий відпочинок у горах: найрозкішніші шале в Альпах

На двох престижних гірськолижних курортах у Франції і Швейцарії команда Ultima Collection відкрила нові шале – Ultima Megeve і Ultima Crans-Montana.

Компанія Ultima Collection об'єднує в унікальну колекцію готелі, резиденції і вілли з преміальними дизайном і послугами. Нові ультрарозкішні шале Ultima Megève і Ultima Crans-Montana розраховані на найвимогливіших клієнтів.

Реклама
Приватне шале Ultima Megève на схилі Французьких Альп
Відпочинок класу люкс для гостей Ultima Megeve починається просто в аеропорту – щоб шлях до шале був максимально комфортним, їм пропонують трансфер на вертольоті з аеропортів Цюріха або Женеви.
Персональні дворецький, шеф-кухар, водій і консьєржі – до послуг гостей 24 години на добу. Команда Ultima Megeve подбає про пам'ятне дозвілля як на території шале, так і за його межами: чи то святкова вечеря, чи екскурсія в сусіднє селище.
З вікон і балконів шале чудово видніються альпійські схили і Монблан

В Ultima Megeve створена ідеальна атмосфера для приватного відпочинку великої сім'ї або компанії друзів: в 9 сьютах шале площею 1500 м2 можуть розміститися до 18 осіб.

<b>Частное шале ULTIMA Megeve Интерьер сьюита</b>

На території розміщений спа-центр з критим басейном і хаммамом, фітнес-студія з тренажерним залом, салон краси з масажним кабінетом.

<b>Частное шале ULTIMA Megeve Развлечения</b>

Домашній кінотеатр з м'якими диванами, нічний мініклуб з діджейським пультом, танцювальним майданчиком і баром, винний льох, зал з ігровими автоматами, настільним футболом і дартсом – в Ultima Megeve є все, про що тільки можна мріяти, і навіть більше.

<b>Ultima Megeve Развлечения</b>

З особливою увагою і любов'ю оформлена кімната для дітей на мансардному поверсі. Тут все, як у дорослих: маленькі халатики, тапочки і набори косметики, дбайливо підготовлені для наймолодших гостей.

Дитяча спальня в Ultima Megeve

В інтер'єрах шале поєднуються альпійські традиції і сучасний дизайн: обробка з рідкісних порід дерева, мармуру і скла, розкішний текстиль, ексклюзивні меблі та декор створюють атмосферу розкоші і затишку.

Тремтлива увага до деталей і високий рівень сервісу – характерні риси Ultima Megeve.


Приватне шале Ultima Grant Montana в Швейцарських Альпах

Ultima Crans-Montana складається з двох окремих шале, з'єднаних спа-центром

Цінителів розкоші і престижу все складніше чимось здивувати, але залишитися байдужим після відвідин комплексу класу люкс Ultima Crans-Montana – неможливо.

Ultima Crans-Montana розміщений поруч з лижними трасами на курорті Кран-Монтана і складається з двох шале, з'єднаних розкішним спа-центром La Prairie.

<b>Ultima Grand Montana Номера</b>

Ultima Crans-Montana ідеально підходить для груп приятелів та сімей, які цінують домашній затишок і вимогливі до приватності і сервісу. Територія комплексу повністю закрита для сторонніх, а команда консьєржів до послуг гостей 24 години на добу.


У першому шале можуть розміститися до 26 осіб. Крім 10 спалень з вбиральнями, ванними і балконами, в ньому є і дві дитячі кімнати – для дівчаток і для хлопчиків. Друге шале – це шість індивідуальних сьютів, вітальня, кухня, бібліотека і сигарна кімната.
Рожева спальня для дівчаток в шале Ultima Grand Montana

У гостей обох шале – прямий доступ до бару, кінотеатру, більярдної та телевізійної студій, бібліотеки з кабінетом, сигарного салону, студії йоги і розкішного спа-центру від La Prairie.

Спа-центр володіє відкритим басейном, традиційним хаммамом, джакузі, сауною, перукарнею і студією манікюру. Комфортні лаунж-зони гармонійно доповнюють унікальний простір для відпочинку. Крім того, в центрі працюють процедурні кабінети і клініка естетичної медицини, де гостям пропонують ефективні детокс-програми та індивідуальні вітамінні курси – для підтримки рівня енергії.


<b>Ultima Crans-Montana  SPA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.