До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Північне сяйво і міфи нової Греції: 5 головних напрямків на листопад

Листопад – не найочевидніший місяць для подорожей, але чому б не скористатися приємними пропозиціями від авіакомпаній і помандрувати кудись до старту новорічних канікул. У списку наших рекомендацій на листопад – запальний Буенос-Айрес, холодна Ісландія, міфічні Афіни, мультизадачний Гонконг і таємничий канадський Юкон.

Ісландія

Листопад обіцяє Ісландії темні зимові ночі, тому шанс побачити північне сяйво збільшується в рази. Від скептицизму щодо цієї можливості краще відмовитися одразу, адже спостерігати північне сяйво вже під час виходу з аеропорту – звична річ у цій частині планети. Ще в листопаді в Рейк'явіку проходить музичний фестиваль Iceland Airwaves, одним з хедлайнерів якого стане Джон Грант.

Реклама
Ісландія
Афіни

Листопад в Афінах – найкращий час для відповідального туриста, щоб відвідати місцеві Акрополь і Парфенон без шуму від юрби інших мандрівників. До того ж, листопадова погода в Афінах сприяє довгим прогулянкам і дослідженню місцевої сучасної культури. В кафе і галереях тут зберігають вірність усталеним культурним канонами, але й не бояться створювати нове – такий симбіоз показує, як Греція йде в ногу з часом.

Афіни
Гонконг

Гонконг – дуже насичене місто. Щоб насолодитися видом на бухту Вікторія, краще відвідати бар на даху. Щовечора на бухті відбувається світлове шоу. Безліч розваг чекає в китайському кварталі, а гурмани можуть як відвідати найкращі ресторани мегаполісу, так і поласувати вуличною їжею. Численні торгові центри, галереї та клуби не дадуть нудьгувати. Важливо (всього лише) вибрати правильно.

Гонконг
Буенос-Айрес

І хоча перші асоціації зі столицею Аргентини починаються з танго та закінчуються футболом, місцю є чим здивуватися. По-перше, після сірих осінніх буднів у Буенос-Айресі відчувається дух літа і безтурботності, незважаючи на дати в календарі. Яскраві будинки, смачне вино, соковиті біфштекси і шопінг надихнуть на подвиги і зроблять сни яскравішими.

Буенос-Айрес
Юкон

Канадський Юкон є ще одним місцем, де ймовірність застати вогні північного сяйва є великою. Незабудовані висотками території тундри і лісів сприяють появі на зоряному небі переливчастих вогнів північного сяйва. Дивовижно, але тут "сезон вогнів" стартує ще в серпні.

Юкон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.