До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяний сюрприз: вікенд у Kempinski Corvinus Budapest

Поринути в справжню різдвяну казку хочеться якомога раніше – вже на початку грудня, а зробити це можна в одній з європейських столиць, коли міста стають по-справжньому казковими. Причому, вистачить всього декілька днів, щоб розслабитися, поринути в різдвяний настрій з головою і набратись вражень. Одним з найкращих варіантів може стати втеча на вікенд в Будапешт. Угорська столиця розташована всього годину польоту від Києва і, при цьому, приховує в собі таку кількість приємних сюрпризів, що повертатися сюди захочеться знову і знову.

Ковзанка в Будапешті

У грудні головна точка тяжіння в місті – це різдвяний ярмарок на площі біля базиліки Святого Іштвана, тому шукати житло краще неподалік. Одним з найкращих в місті вважається готель Kempinski Corvinus Budapest, збудований на відстані лише 500 метрів від ярмарку, де туристів вже чекають ароматні Кюртешкалачі – традиційна угорська випічка, без якої важко уявити тутешнє Різдво, різноманітні місцеві спеціалітети як-от бограч або лангош, а також сувеніри на будь-який смак.

Реклама
Готель Kempinski Hotel Budapest

Місце розташування готелю – це лише перший плюс. Всі його скарби – всередині і допомагають провести час незабутньо. Природньо, що вся магія починається ще в готельному номері, а в Kempinski їх 351, з яких 35 – люкси. Хрусткі простирадла, зручне ліжко, яке вранці не захочеться залишати навіть заради цікавого і насиченого дня, і вишуканий дизайн інтер'єру, в якому все продумано до найдрібніших деталей.

<b>Кемпински_Новое</b>

Kempinski Corvinus Budapest зможе знайти ключик до кожного. Для б'ютіголіків радістю стане косметика – в готелі гостям пропонують ванну лінію Salvatore Ferragamo, фешіоністи точно оцінять пішохідну доступність до головних бутиків – від Burberry до Louis Vuitton і Gucci, а тревел-інфлюенсери просто не зможуть відійти від вікна – з більшості номерів Kempinski Corvinus Budapest відмінний вид на колесо огляду Budapest Eye і одну з центральних вулиць міста. Навіть якщо мета візиту не відпочинок, а робота – комфортні робочі зони в номерах оживлять і це.

Центр Будапешта у грудні

Коли ранковий огляд номера закінчений – час вирушати на сніданок. Його в готелі подають в атмосферному і дуже затишному ÉS Bisztró-Brasserie, розташованому на першому поверсі. Постояльці Kempinski не перестають його порівнювати з найкращими паризькими брассері, адже випічка тут втре носа французькій, а кава, при цьому, набагато смачніша. А в грудні тут спеціально оформляють різдвяну відкриту терасу, дизайн якої натхненний естетикою лижного бару в горах. Минулого року на Новий рік в Будапешті температура досягала +10, що давало змогу комфортно сидіти на вулиці, закутавшись в плед, і пити ароматний глінтвейн. Також особливою любов'ю гостей готелю і жителів Будапешта користуються бранчі в ÉS Bisztró, на яких можна спробувати страви не тільки місцевої кухні, а й віденської.

Зимова тераса ÉS Bisztró в Kempinski Corvinus Budapest
Зимова тераса в Kempinski Corvinus Budapest

Після сніданку краще вирушити на оглядову екскурсію по Будапешту. Не забудьте прогулятися до будівлі угорського парламенту, покататися на трамваї вздовж набережної, зайти в музей марципанів і зробити відмінні панорамні фото міста з Рибальського бастіону.

Фото: надане Kempinski Corvinus Budapest

Будапешт відомий своїми купальнями – найвідоміші в місті називаються Сечені, але найкрасивішими вважаються Геллерт. Вони є частиною однойменного готелю, в якому нерідко люблять знімати історичні фільми голлівудські режисери. Досить кілька годин, щоб зануритися в атмосферу початку ХХ століття і епоху ар-нуво, коли і були побудовані купальні.

Купальні "Геллерт" у Будапешті

А продовжити курс на розслаблення можна вже в спа-комплексі Kempinski, де місцеві майстри зроблять відмінний масаж або процедури по догляду за тілом. 525 квадратних метрів комплексу дозволяють всім гостям почуватись абсолютно комфортно, а сама спа-система побудована з урахуванням сезонності європейського клімату. Наприклад, влітку тут популярні охолоджувальні процедури з використанням алое-вера і огірка, а зимовим хітом є зігрівально-енергетичний масаж, під час якого опрацьовують всі болючі суглоби, тіло стає м'якшим, а шкіра максимально насичується корисними речовинами. За 80 хвилин тіло просто перероджується.

Спа-комплекс в Kempinski Corvinus Budapest

З настанням вечора оживає той самий різдвяний базар, місто наповнюється найсмачнішими ароматами, і не зануритися в них просто неможливо. У Будапешті для гостей міста придумали ще одну цікаву розвагу – щопівгодини фасад базиліки оживає завдяки 3D-маппінгу.

Різдвяний базар з ковзанкою в Будапешті

А якщо поїздка в Будапешт запланована безпосередньо на католицьке Різдво або Новий рік, то в Kempinski Corvinus Budapest його можна провести з особливим настроєм. 24 грудня, на Святвечір, тут накриватимуть спеціальну святкову вечерю в супроводі живої музики, а 31 грудня накриють вечерю з чотирьох страв. Крім того, в барі Blue Fox, також розташованому на території готелю, можна буде танцювати до упаду, пити необмежену кількість шампанського Taittinger і дегустувати страви від їхнього шефа.

Незабутнє свято в Будапешті разом з Kempinski Corvinus Budapest нам буде гарантований. Залишилося тільки забронювати квитки і номер, тим більше, що готель вже приготував спеціальні різдвяні пропозиції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.