До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ресторанний гід: 7 місць Дубая для смачного відпочинку

Дубай один з небагатьох напрямків, куди можна вирушити у відпустку просто зараз. Vogue.ua рекомендує ресторани, які варто відвідати під час подорожі.

Arabian Tea House
Arabian Tea House в історичному районі Аль-Фахіді

Знайомство з ресторанами Дубая, та й містом загалом, варто почати саме тут. Це одне з небагатьох місць, де можна відчути, як жило місто в минулому, коли люди зустрічалися і ховалися в чайних, щоб розслабитися і врятуватися від денної спеки. Тут під тінню старовинного дерева можна скуштувати традиційні страви арабської кухні. Автентичний інтер'єр бірюзові лавки, білі стільці з ротанґа, мереживні фіранки і відчуття старого міста лише посилює враження. Разом з тим, як розвивалося місто, Arabian Tea House перетворився на мережу ресторанів, розміщених по всьому місту. Найновіший відкрився в районі Jumeirah, Archaeological Site.

Реклама
Arabian Tea House
Ресторан середземноморської кухні Boca

Одна з головних переваг ресторанної культури Дубая — її різноманітність. Тут можна спробувати їжу будь-якої країни світу. До прикладу, ресторан Воса, розташований в самому центрі фінансового району DIFC, пропонує гостям вивчити кухню прибережних регіонів Франції, Італії та Іспанії. Також в ресторані дотримуються екологічних та етичних принципів роботи: співпрацюють з локальними і регіональними рибалками і фермерами, а витвори мистецтва, які прикрашають ресторан, купують у місцевих артгалереях.

Boca
Todd English Food Hall

Розташований у торговому центрі Dubai Mall, цей ресторан — ідеальне місце, щоб відпочити і відсвяткувати вдалий шопінг. На величезній площі в 12000 квадратних футів є затишні криті обідні зони і приголомшливий балкон з видом на співаючий фонтан Дубая (Dubai Fountain) і Бурдж-Халіфа. У Todd English Food Hall подають страви восьми різних стилів, а також класичні та унікальні делікатеси, натхненні кулінарними столицями усього світу. Відкриті кухні і кулінарні станції, нестандартна подача, великий вибір коктейлів і десертів перетворюють ресторан на парк гастрономічних розваг.

Todd English Food Hall
MasterChef, the TV Experience

Натхненний популярним міжнародним телевізійним шоу, цей ресторан робить звичайне відвідування ресторану унікальним досвідом. Меню складається зі страв, приготованих за рецептами чемпіонів і фіналістів MasterChef. Інтер'єр ресторану нагадує знімальний майданчик телешоу. Страви подаються на класичній білій порцеляні з легкими столовими приборами — вся увага приділена їжі. Для гостей, які хочуть відчути себе учасниками реаліті-шоу, є додаткова опція: ви можете вибрати п'ять інгредієнтів, з яких шеф-кухар ресторану за 40 хвилин приготує унікальну страву спеціально для вас.

MasterChef, the TV Experience
Al Beiruti Restau-Café

Один із нових ресторанів Дубая обіцяє атмосферу ліванської гостинності. Мета творців — об'єднати атмосферу невеликої локальної кав’ярні з рестораном. Серед фірмових страв ресторану: хумус із заатаром, мезе, манакіш і ліванська кава. Дизайн закладу гармонійно поєднує традиційні ліванські архітектурні елементи з сучасним індустріалізмом.

Al Beiruti Restau-Café
Asador de Aranda

Мережа іспанських ресторанів, добре відомих на батьківщині, поповнилася новим рестораном в Дубаї. Тут можна скуштувати традиційні іспанські страви — смажену баранячу ногу, стейки на грилі, гаспачо, паелью з морепродуктів і багато іншого.

Asador de Aranda
Ресторани готелю Waldorf Astoria (DIFC)

Як то кажуть, last but not least! У готелі Waldorf Astoria (DIFC) розташувалися три заклади — ресторан, руфтоп бар і елегантна лаундж зона, де приємно відпочити після насиченого дня.

Bull & Bear фірмовий ресторан, натхненний оригінальним однойменним рестораном, який колись знаходився в Waldorf Astoria New York. Широкий вибір страв і бездоганний сервіс роблять це місце ідеальним для сніданку, бізнес-ланчу або приємного завершення дня в розслабленій обстановці.

Bull & Bear

St. Trop — стильний руфтоп бар з басейном і приголомшливим видом на місто. Елегантний інтер'єр, місцеві акценти в середземноморському меню, музика і вид на хмарочоси гармонійно поєднують атмосферу розслабленого відпочинку в Сен-Тропе і динаміку Дубая.

St.Trop

Peacock Alley — елегантний лаундж і бар, ідеально підійде для неформальних зустрічей. Peacock Alley ("Павина алея") — термін, який був придуманий в минулому столітті в Нью-Йорку. Тоді щовечора в холі нью-йорского Waldorf Astoria збирався міський бомонд. Одного разу хтось дотепно порівняв завсідників цих гламурних зібрань з павичами, і цей вислів підхопили кореспонденти. Зараз Peacock Alley є у всіх готелях Waldorf Astoria по всьому світу.

Peacock Alley

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.