До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Особистий досвід: відпочинок в Nana Princess Suites, Villas & Spa

Крит найбільший грецький острів, що омивається трьома морями Критським, Лівійським й Іонічним. У місті Херсоніссос, за півгодини їзди від аеропорту, є п'ятизірковий пляжний курорт Nana Princess, куди і вирушила маркет-редакторка відділу моди Vogue UA Олександра Семенченко.

Вражав готель, зустрівши захоплену мене. Вражав панорамними видами: розташовані в зоні рецепції вікна до підлоги, а ще 112 люксів та вілл, що розкинулися на пагорбах з ідеально підстриженим газоном і мають розкішний вид на море. І гори, які обступили Nana Princess, натякають: приватність тут цінується найбільше. Майже у всіх номерах є приватний басейн з морською водою й індивідуальним температурним режимом, і лежаки, де комфортно зустрічати неймовірні світанки і проводжати заходи сонця чим я вміло користувалася під час своєї поїздки. Крім цього, на деяких віллах на гостей чекатиме своя сауна або особистий спортзал більш, ніж актуально для тих, хто цінує самотність і комфорт.

Реклама

Сучасні технології дозволили дизайнерам повністю автоматизувати номери: в люксах є smart-система освітлення і blackout фіранки з дистанційним керуванням. Мій особистий objest of desire музична вбудована Bluetooth-система, завдяки якій кожен ранок починався з улюбленого плейлиста (сусіди, sorry not sorry!). Дзеркало у ванній кімнаті обладнане 24-дюймовим телевізором, щоб надовго не випадати з реальності, а до гідромасажної ванни з ефектом кольоротерапії я перейнялася особливою любов'ю по-перше, це красиво. За минулий рік цей готель також поповнився кількома новими категоріями дворівневих вілл з двома спальнями на кожному поверсі.

Перлиною Nana Princess вважають його винятковий спа-догляд і цілком справедливо. Royal Wellness Spa балує гостей комплексними методами лікування та релаксу, в тому числі ми говоримо про унікальне спа-меню з процедурами для кожного знака зодіаку. SPA System, програми, розроблені кваліфікованою командою лікарів, що спеціалізуються на водолікуванні, це поєднання різних видів саун, парних, римських лазень, хамамів, емоційних душів, крижаного фонтану і зони відпочинку зі стіною з рожевої гімалайської солі. Для підготовки тіла до подальшого масажу або пілінгу тут створили чотири різних маршрути: Relax для зняття стресу, Tonic для оздоровлення організму, Purify для відновлення балансу і Excite для відновлення життєвої сили. Спеціаліст спа-центру проводить гостя за обраним ним маршрутом, дбайливо стежачи за часом перебування в кожній із зон. Перезавантаження організму забезпечене перевірено на собі.

Готель ретельно витримує філософію повного комфорту, що зчитується у всьому: зустрічають шампанським і місцевою настоянкою, обслуговують з посмішкою, радують класами пілатесу та йоги. На території готелю розташовано три різнопланових ресторани: Carpe Diem, серце і душа Nana Princess, Meat-in Point, де запрошують покуштувати м'ясних страв і традиційну грецьку кухню, і Eternal Blue, де розкішний вид на море супроводжує японська кухня зі свіжими суші. Крім цього, гурмани гідно оцінять нову гастрономічну концепцію напівпансіону "Вибір за вами" (Dine Around). Тепер гості не лише зможуть вибрати, в якому з ресторанів Nana Princess повечеряти, а й замовити столик в одному з чотирьох ресторанів дочірнього готелю Nana Golden Beach. Саме там можна відчути увесь місцевий колорит: від широкої гостинності і танцю сіртакі до биття тарілок звісно, заради знайомства з грецькою культурою.

Чистий піщаний пляж з газебо і затишними лежаками-ліжками, тепле море і басейн значних розмірів, наче створений для безперервних Insta-фотосесій що ще треба для повного щастя? Для любителів активного відпочинку готель пропонує гольф, теніс, велосипедні та вітрильні прогулянки, підводне плавання з аквалангом і верхову їзду. Моя особиста порада мандрівникам зануритися в острівні пам'ятки. Кносський палац, археологічний музей в Іракліоні, один з найбільших музеїв Греції, присвячений мінойському мистецтву, або ж місцевий Сен-Тропе, не інакше, мальовниче містечко Агіос Ніколаос тут кожен знайде щось для своєї душі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.