До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

19 Degree – перша колекція алюмінієвих валіз Tumi

Американський бренд Tumi, який вже понад 40 років випускає одні з найвідоміших валіз у світі, представляє 19 Degree – першу колекцію багажу, зроблену з алюмінію.

"Ми виводимо ваші подорожі на новий рівень не лише комфорту, але і краси", – розповідають в Tumi, а валізи, що нагадують злитки золота, красномовно підтверджують ці слова. Дизайнери бренду спеціально хотіли їх зробити схожими на сучасний арт-об'єкт, але, при цьому, зберегти всю функціональність. "Нам важливо було подарувати нашому клієнту новий досвід і нові відчуття, – розповідають в Tumi. – Адже валізи – це те, що супроводжує вас під час усієї подорожі та емоції вони повинні дарувати тільки позитивні".

Реклама

<b>TumiLuggage</b>

Увійшли в колекцію валізи в декількох розмірах і колірних гамах – чорній, золотистій і срібній. Різнить їх особлива міцність, що важливо при частих і тривалих переїздах, а також, внутрішня організація простору, яка допоможе компактно вмістити все необхідне, щоб ще залишилося місце на раптові подарунки коханим. Також валізі можна додати індивідуальності за допомогою стікерів, які входять в комплект. Ще одна важлива особливість – розмір валіз 19 Degree розроблений таким чином, щоб відповідати вимогам більшості авіакомпаній.

Київ: ТЦ Ocean Plaza, ЦУМ

Одеса: вул. Гаванна, 6

Львів: ТЦ Forum Lviv

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.