До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відпустка гедоніста: готель Constance Belle Mare Plage

Дикі олені на полі для гольфу, винний льох і шість барів в п'ятизірковому готелі Constance Belle Mare Plage на Маврикію.

З кожної вілли Garden Pool є вихід до особистого басейну з підігрівом

Два поля для гольфу – The Legend (спроектований відомим південноафриканським гольфистом Г'ю Байоччі) і The Links на 18 лунок (дітище Родні Райта і Пітера Елліса), якими можна користуватися абсолютно безкоштовно до 31 січня 2019 року, – це вже хороший привід вирушити в Constance Belle Mare Plage, що на східному узбережжі острова Маврикій. А якщо додати до цього приватний пляж з кораловим рифом завдовжки 2 км, стає зрозуміло, що кращого місця для перезавантаження годі й шукати. Під час сніданку в ресторані The Deer Hunter стане зрозумілим зміст його назви: рано вранці неподалік від закладу часто бродять олені. Ще одна визначна пам'ятка – винний льох ресторану Blue Penny. Тут зберігається 15 тисяч пляшок, ретельно відібраних на 1 300 виноробнях. Спа-комплекс в готелі теж непростий. Крім стандартних для цього регіону процедур на зразок масажу з маслами або трав'яними мішечками, для користі тіла в Constance Belle Mare Plage працює команда лікарів під керівництвом ортопеда Брайса Нічама.

У готелю є приватний пляж завдовжки 2 км з власним кораловим рифом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.