До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

І вашим, і нашим: що потрібно знати про готель Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa

Hilton – він і в Туреччині Hilton: нібито все, як у першокласних п'ятизіркових готелях, але краще. Значно краще.

<b>Фото 1, 13</b>

Реклама

Комплексу Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa вдалося те, що у маркетингових стратегіях вважається неможливим: зробити ідеальний готель "для всіх-всіх-всіх". Готель чудовий для романтичного відпочинку. Багато пар проводять у ньому медовий місяць, тому що тут тремтливо ​​ставляться до цього поняття: роблять апгрейд номера до найвищої категорії, подають сніданок у ліжко і дарують безліч приємних подарунків: від шампанського при заїзді до безкоштовної вечері в ресторані а-ля карт. Тут прекрасний сімейний відпочинок: у декількох міні-клубах для різних вікових груп діти можуть ліпити, танцювати і малювати. У клубах є навіть кімнати для денного сну і безкоштовні підгузки – для наймолодших гостей у віці до 3-х років. Комфортно в Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa і людям зрілого віку: і в басейнах, і в ресторанах передбачені окремі зони 16+ (звичайно, дітей обожнюють всі, але для збереження цієї любові краще, щоб вони не пустували біля дорослих).

<b>Фото 2, 3</b>

У Hilton Dalaman взагалі ніхто нікому не заважає, тому що територія готелю величезна, навіть сигвеї дають напрокат. Територією протікає річка Даламан, де можна ловити рибу – так, вудку теж видають, готель працює за системою ultra all inclusive. Але гостям більше подобається не ловити, а годувати: риб – в обід, черепашок – ввечері. У річці черепашки маленькі, але в околицях готелю водяться величезні черепахи-каретта. Їх можна виманити на блакитного краба – готель пропонує екскурсію на його вилов. За півгодини набирається відро крабиків, після чого везунчиків випускають назад у море, а тих, кому не пощастило, з'їдають каретта – ну, або люди: за 10 доларів вилов зразу готують. На щастя, блакитних крабів замовляють рідко: в готелі є кілька ресторанів, здатних задовольнити будь-які побажання гостей (і веганів, і тих, кому не можна глютену, і навіть тих, що худнуть – виявляється, є ті, хто їде в ultra all inclusive позбутися зайвої ваги).

<b>Фото 14, 4, 5</b>

Головний ресторан Sarıgerme – величезний, тут і відкрита тераса, і зона 16+. А ще – постійний режим роботи: нічний суп тут подають до першої години. Увечері на допомогу Sarıgerme відкриваються ще шість ресторанів а-ля карт: рибний Vela Riverside, індійський Finesse, італійський Alize, турецький A La Turca, далекосхідні Tao і Tao Teppanyaki. Вдень можна перекусити в бістро або кондитерських, з'їсти традиційний турецький корж Gözleme і випити у пляжному барі, а ввечері продовжити бар-серфінг в одному з десяти інших закладів – винному, віскі, горілчано-шампанському. Встигнути можна всюди – бари працюють до ранку. Одним словом, у Hilton Dalaman Sarigerme стільки гастрономічних закладів, що сюди цілком можна приїжджати в гастротур. Але, на щастя, розваг ще більше, тому навіть при щільному гастрономічному графіку зайві кілограми не встигають утворитися.

Ранок у Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa починається з гімнастики або велопрогулянки, а далі кожен вибирає активність за смаком: зумба, аеробіка, йога, пілатес, спінніг і так далі – абсолютно все, що пропонують найкращі фітнес-центри світу (до речі, місцевий фітнес-центр працює цілодобово). Азартніших людей життєрадісні аніматори закликають зіграти у футбол, волейбол або водне поло, а любителів незвичайного – постріляти з лука чи пневматичної рушниці. За деякі особливі розваги потрібно заплатити – наприклад, за парасайклінг, віндсерфінг або катання на катамарані, але воно того варте. Доплатити потрібно буде і в зоні спа ELYSION (інша частина спа, BYBLIS, безкоштовна). Басейни, сауни, хамами і парні є в обох зонах, але в ELYSION крім цього – масажні кабінети (серед них і спеціальні для тайського масажу і аюрведи), озонова сауна, салон краси і вітамінний бар. А ще – додатковий релакс-басейн.

<b>Фото 7, 8, 12</b>

Басейнів у комплексі багато ( "вони всюди!" – кажуть гості): головний, релакс, делюкс, закритий, з підігрівом, кілька дитячих і кілька – в аквапарку. Так, власний аквапарк тут теж є – і з гіркою "камікадзе", і з окремою зоною для дітей. Від такого розмаїття деякі гості не завжди доходять до пляжу, а він тут величезний, з мальовничим пірсом. Лежаки стоять у декількох десятках метрів від моря – спочатку гості дивуються, але коли дізнаються, що на цьому пляжі відкладають яйця морські черепахи, шанобливо затихають (до тварин у Hilton Dalaman Sarigerme взагалі ніжне ставлення, є власний міні-зоопарк і пташина ферма). Крім лежаків, на пляжі розміщені спеціальні шатра – пляжні павільйони Gazebo. Для номерів люкс-категорії вони безкоштовні, для інших гостей доступна послуга оренди на день або більше. Шатрів кілька видів – від Mini Gazebo, де подають фрукти, фреші, чай і каву, до King Gazebo з джакузі, де можна замовити будь-які страви та напої. До речі, гості можуть влаштувати тут романтичну вечерю або будь-яку іншу вечірку, а молодятам готель дарує день у наметі як весільний подарунок.

<b>Фото 9, 10, 11</b>

Готель допомагає і з організацією заходів – наприклад, дня народження, і тоді успіх гарантований, адже розважати Hilton уміє. Вечірні програми Hilton Dalaman Sarigerme є незмінно успішними у відпочивальників з різних країн: акробатичні шоу, комедійні програми, лазерні паради – до душі і дорослим, і дітям. Малюкам тут подобається взагалі все, і вони так не хочуть їхати з готелю, що починають плакати – але їм на згадку дарують фірмову іграшку. Вона більш-менш замирює їх з дійсністю – і нагадує, що нове покоління шанувальників Hilton уже підростає.

До речі, Dalaman Sarıgerme Resort & Spa визнаний зразковим готелем навіть у межах самої мережі Hilton – це єдиний курортний готель у регіоні Hilton EMEA (Європа, Близький Схід і Африка), який отримав нагороду Award of Excellence. Нагороду присуджують на підставі оцінок гостей, вона включає такі критерії: 34% забезпечення якості обслуговування та інфраструктура; 33% загальне враження; 33% рівень сервісу.

Що треба побачити в околицях Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa

По-перше, це Лікійські гробниці – найдавніша історична пам'ятка, що має дивовижний вигляд: некрополь королів V століття до н. е. висічений у скелі над морем. По-друге, грязелікарня в Даламані – природний басейн з сірчаною гарячою водою і грязьовим дном. І по-третє, знаменитий пляж Ізтузу – півострів, з одного боку якого – солона вода, а з іншого – прісна. Також неподалік розміщена бухта Гечек – місце зустрічі яхтсменів і любителів морських прогулянок з усього світу.

Текст: Ірина Десятникова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.