До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий розкішний спа-готель у центрі Мілана

Мармур з Касабланки, меблі з Марракеша, марокканський чай – в найбільшому міланському спа-комплексі в готелі Palazzo Parigi.

"Я хотіла створити простір у центрі Мілана, де буде так само спокійно, як за містом", – розповідає про Grand Spa Паола Джамбеллі, архітектор і власниця готелю.

Реклама

Це не метафора: готель розміщений в центрі жвавого кварталу Брера, але спа переносить гостей на Схід. Стіни басейну облицьовані марокканським мармуром, меблі – з Марракеша, а на стійці реєстрації стоїть латунна лампа ручної роботи, куплена на одному з ринків у Марокко.
Схід, і Марокко зокрема, визначають не тільки дизайн і настрій Grand Spa, а й характер послуг.

Стіни королівського хаммама облицьовані рожевим мармуром; під час ритуалів подають марокканський чай

Одна з найзнаменитіших процедур – "1000 і один ритуальний догляд" – триває дві години у королівському хаммамі (його стіни виконані з рожевого мармуру, який добувають поблизу Касабланки). Спочатку гість париться в лазні, потім його шкіру очищують чорним милом, скрабують за допомогою рукавички "кесе", наносять живильну олію, потім роблять обгортання, а в фіналі – масаж з аргановою олією. Крім цього, тут варто спробувати догляд для обличчя на основі продукції швейцарської марки Valmont.

У 12-метровому басейні можна плавати навіть вночі

Якщо процедур не захочеться зовсім, можна просто поплавати в басейні, дно якого оздоблене мозаїкою, а в воді відбивається блакитне небо, намальоване на стелі. З басейну, до речі, добре видно патіо готелю з пальмами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.