До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як у Соррентіно: чому варто поїхати в Rixos Premium Belek

Мабуть, кожен хоч раз у житті мріяв знятися в кіно або думав про те, щоб життя стало схожим на кінострічку: з красивими декораціями, цікавим сюжетом і щасливою історією. Як виявилося, це цілком реально влаштувати. Варто лише вирушити в Белек в готель Rixos Premium Belek, який з першого ж погляду нагадує фільми італійського маестро Паоло Соррентіно: він настільки ж гарний і неймовірно надихає.

Rixos Premium Belek

Таке кінематографічне порівняння одразу спадає на думку, як тільки заїжджаєш на територію Rixos. У італійського режисера, напевно, вроджена здатність візуалізувати фільми очима художника – яскравими барвами і багатою історією – і в той же час писати сценарії через перо романіста. Так само в цьому готелі: розмаїття насичених відтінків засадженої зеленню і рослинами території, басейни і фонтани, що переливаються кольором морської хвилі, резонують зі спокійною палітрою натурального каміння, яким встелені доріжки і обкладені будівлі. Не може не вразити і розкішний мінімалізм інтер'єрів: все зі смаком, без надмірностей і зайвих декорацій.

Реклама
Rixos Premium Belek
Rixos Premium Belek

Звісно, сюди їдуть не лише через естетичну складову. Rixos Pemium Belek займає площу в 405 000 м², володіє піщаним пляжем у 700 м (найдовшим на узбережжі), виключно зручними і розкішними номерами, ресторанами і барами, а також басейнами, спа-центрами і різними видами послуг.

Rixos Premium Belek
Rixos Premium Belek

Розмістити гостей готель може як у номерах люкс, так і розкішних віллах, будь-який варіант здатен відповідати потребам гостей, стандартизуючи комфорт і розкіш. 700 сучасних номерів Rixos поєднують візуальну і функціональну складові. Але головною особливістю Premium Belek є наявність Club Prive by Rixos – комплексу вілл і резиденцій. У віддаленій частині величезної території готелю гості також можуть користуватися відкритими басейнами, ресторанами The Beach на The Beach Lounge (ввечері працює як рибний а`ля карт ресторан), Prive Lounge – на Beach House, особистим пляжем завдовжки 300 метрів, і, головне, системою особистих асистентів – співробітників готелю, які готові виконати будь-яке побажання.

Club Prive Rixos Premium Belek

Такі вілли складаються з чотирьох або трьох спалень (відповідна кількість і ванних кімнат), вітальні, кухні, тераси та інших зручностей. Також, у гостей Club Prive by Rixos є доступ до всіх розваг і пропозицій безпосередньо Rixos Premium Belek. Перлина клубу – Pryamus Residence – найбільша вілла в Club Prive by Rixos. Її площа складає 2000 м2. Вона розміщена в приватній зоні, яку оточують смарагдово-зелений сад, приватні басейн, спа та павільйон на пляжі, а також спортивний центр.

<b>club prive</b>


У гастрономічному аспекті в Rixos Premium Belek, здається, є все, що тільки можна уявити. До послуг гостей – 7 ресторанів і 8 барів, серед яких: турецька і османська кухні в A La Turca Restaurant, італійська в La Rosetta Restaurant, рибний ресторан Rinna Restaurant, стейк-хаус Meat & Love.

Одні з найбільш привабливих і незвичних страв від шеф-кухарів Rixos Premium Belek можна знайти на фуд-станціях головного ресторану Turquoise, який вміщує 980 осіб. Тут подають страви світової кухні на відкритому буфеті. Ресторан складається з 4 різних частин і має спеціальну зону для дітей.

Rixos Premium Belek
Rixos Premium Belek

Як і у фільмі Соррентіно "Молодість", у Rixos Premium Belek можна втекти зі давнім другом, розважатися, відпочивати і шукати натхнення. А можна і приїхати з усією сім'єю і провести час не менш захопливо, адже готель пропонує широкий спектр розважальних послуг для будь-якого віку і смаку. Тематичні вечірки, виступи всесвітньо відомих діджеїв, богемні заходи в lounge-зонах з живою музикою, боулінг і різні спортивні активності (від йоги та пілатесу до кросфіту і сайклінгу).

Rixos Premium Belek

Головні розваги варто шукати в сусідньому The Land Of Legends – найбільшому тематичному парку в Туреччині, який за сумісництвом є готелем і торговим комплексом Rixos. На вигляд величезний будинок у давньоримському стилі з колонами і колісницями всередині перетворюється на казковий світ: зі стелі звисають величезні солодощі (кажуть, справжні), між поверхами витають повітряні кулі, дорогою до ліфтів розташовані криві дзеркала.

The Land Of Legends

Але найголовніше – на внутрішній території. Там розмістився величезний комплекс розваг, водний парк та атракціони, які захоплюють дух навіть сміливцям зі стажем, а також ресторани, акваріум і мінізоопарк. Хоч The Land Of Legends насамперед позиціонують як сімейне місце, розваги тут продумані для абсолютно будь-якого типу дитини і дорослого: від басейну з різнокольоровими фонтанами для малюків до спеціального тренувального басейну для тих, хто хоче освоїти серфінг.

The Land Of Legends

Комплекс так продуманий і організований, що почуваєшся наче в окремому місті, де все до твоїх послуг. Дивлячись на весь цей достаток дивуєшся, що у творців готовий план, аби за наступні п'ять років розбудувати це королівство. Кожен вечір у The Land Of Legends завершується святом: тут влаштовують масштабне костюмоване шоу, постановником яких є Франко Драгон, режисер, що працював з Ларою Фабіан, Селін Діон і Cirque du Soleil.

<b>land of legends</b>

Звісно, якщо ваша мета просто відпочити і розслабитися, зануритись у себе і забутися, то найкраще допоможуть оздоровчі та спа-процедури. У Rixos Premium Belek працює спа-центр Anjana. Його площа займає 4500 м2, на яких розмістилися альтернативи для пошуку душевного спокою і омолодження тіла. Зона відпочинку, турецька лазня, 2 парильні, 4 сауни, клініка і сеанси терапії. У Anjana є чотири основні категорії спа-відпочинку: втрата ваги і антивікова практика, генетичні тренування, косметологія і концептуальна терапія.
Rixos Premium Belek

Цього року Rixos відсвяткував своє 20-річчя. Приємно усвідомлювати, що стрімке зростання мережі і її популярність не перешкоджають готелям розвиватися, вдосконалюватися і дивувати своїх гостей. Готелі Rixos завжди зручно розміщені в найкращих місцях для відпочинку. Компанія весь час розробляє інноваційні методики гостинності. У Rixos все створено для ідеального і розкішного відпочинку: від найсучаснішого обладнання до бездоганного персоналу, який може втілити в життя всі мрії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.