До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дегустація над Україною: унікальний винний рейс

Уперше в історії української авіації Міжнародні Авіалінії України організували "винний рейс" — двогодинний політ у межах Odessa Wine Week з дегустацією п’яти найкращих різновидів українських вин. Професійні бортпровідниці, які мають диплом винного етикету, допомогли створити неперевершену атмосферу.

Незвичний рейс Одеса — Одеса почався з дегустації витворів місцевих винарів. Ведучим заходу був Коля Серга, а запрошеним сомельє — Ганна-Євгенія Янченко. За словами Ганни, у межах Всеукраїнського дегустаційного конкурсу Odessa Wine & Spirit Awards вона скуштувала 303 різновиди вина, щоб потім відібрати п’ять найкращих для частування на борту Боїнга-737. Доповненням до лідерів українського винарства стали закуски від шеф-кухаря, володаря зірки Мішлен, Стефана Вайттінадана: одеський форшмак з яблуками, пиріг з тюлькою, начинена риба, печений болгарський перець із сиром і рулет з качки.

Реклама

Пасажирам унікального рейсу пощастило насолодитися піно-грі El Capitan від компанії "46 Parallel", рислінгом "Рейнський" від Винарного господарства Князя П. Н. Трубецького, білим сухим вином від "Tinta", Alibernet Reserve, виготовленим з винограду сорту одеський чорний, від "Винного дому Гігінеішвілі" і каберне 2017 року від "Shabo". Висота польоту в 10 000 метрів допомогла краще відчути композицію кожного вина й розкрила ароматні букети дегустованих напоїв якнайповніше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.