До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'ять причин відвідати готель Constance Moofushi на Мальдівах

Спа-центр з видом на Індійський океан, найкращий дайвінг на Мальдівах і можливість побачити рідкісних тварин у природному середовищі – це тільки кілька причин провести відпустку в готелі Constance Moofushi.

Розташування

Constance Moofushi розташований на одному з маленьких островів атола Південний Арі в Індійському океані. Щоб дістатися сюди, потрібно сісти на гідролітак в аеропорту Мале. Дорога займе півгодини і стане окремою пригодою – вона дуже мальовнича. Атол Південний Арі славиться рифами неймовірної краси, якісним дайвінгом, а також тим, що це рідкісне місце на землі, де можна побачити в природному середовищі китових акул.

Реклама
Вілли

Всі вілли в готелі мають вигляд затишних пляжних бунгало. Їх три види: пляжні, водні і водні підвищеної категорії (senior water villa), в яких легко може розміститися велика сім'я. Вілли побудовані з екологічно чистих матеріалів, в декорі використані камінь, дерево і ротанг. З пляжних вілл красується вид на лагуну, з водних – на безмежний Індійський океан, а у водних вілл підвищеної категорії розміром 100 квадратних метрів є велика дерев'яна тераса, на якій, як кажуть гості, можна отримати найкрасивішу мальдівську засмагу.

<b>галерея мальдивы</b>

Активний відпочинок

Атол Південний Арі знаменитий на весь світ своїми рифами і рідкісними видами тварин, які там мешкають. Глибока вода біля курорту – це шлях міграції мант, китових акул, дельфінів і морських орлів. Саме тому головна розвага в Constance Moofushi – дайвінг. Ідеальна глибина, щоб розглянути флору і фауну атолу – 20-25 метрів. У школі дайвінгу BlueTribe можна пройти курс і отримати сертифікат професійного дайвера.

Ті, хто байдужий до дайвінгу, можуть зайнятися фітнесом і йогою в залі з видом на океан, покататися на катамаранах, або ходити під вітрилом на світанку, коли пейзажі на Мальдівах фантастичні.

Спа-центр U Spa by Constance

Відвідування спа-центру U Spa by Constance – окремий досвід: він розташований прямо на воді, і дає змогу не тільки спостерігати медитативні пейзажі, але бути в абсолютній самоті. Спеціально для курорту тут розробили лінію доглядової косметики і масажних олій U Spa. В основі – трави і рослини, зібрані на Мальдівах. Найпопулярніші процедури тут – це спа-ритуали для пари: двогодинний масаж з видом на океан і спа-коктейль.

Гастрономія

За кухню тут відповідає шеф-кухар Морено: він 26 років працює в найкращих готелях і ресторанах по всьому світу, а останні 11 – відповідав за кухню в кількох великих готельних мережах. У ресторанах акцент на двох типах кухні: це місцева, з великою кількістю морепродуктів, рису та кокосів, і європейська. Обов'язково варто спробувати рибу в соусі карі, десерти і ранкові смузі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.