До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босонога розкіш: новий готель The Bodrum Edition

Бездоганний смак, білий пляж і божевільний вид на Егейське море в новому готелі со-засновника Studio 54 і невтомного візіонера Яна Шрагера. Однією з перших там побувала Соня Кваша.

Димчасте півколо гірських вершин, електрично синє море, яхти і білі бунгала з графічними басейнами, як на картинах Хокні – на вигляд з мого балкона в The Bodrum Edition можна дивитися вічно. Поки я лежу під оливковим деревом на дубовому шезлонгу кольору екрю і кутаюсь в халат-ковдру Frette з плюшевою підкладкою, помаранчеве сонце залишає останні відблиски на ванній з мармуру позаду мене, а пейзаж перед очима занурюється в темряву.

Реклама

Я перебуваю на верхньому ярусі природного амфітеатру, в який команда Edition вписала 102 сьюти, включно з президентською віллою з чотирма спальнями і окремим входом, спа OMOROVICZA з 14 зонами на відкритому повітрі, двома ресторанами, нічним клубом Discetto з майданчиком для петанку, 100-метровим пляжем з баром, приватною пристанню і поп-ап галереєю креативного агентства Istambul 74, що почала роботу колаборацією з Умітом Бенаном.

The Bodrum Edition

Мене і пляж розділяють безліч сходинок, але ходити необов'язково – на кожному рівні з'являється персонал, показує дорогу і пропонує гольф-кар.

Шрагер порівнює свої готелі з технікою Apple і працює за принципом "хороші речі притягуються". Все будується на взаємодії: модернізм Еймсів, середземно- морські ремісничі традиції і натуральні турецькі матеріали (готель на 95% plastic-free) взаємодіють в інтер'єрі паризького дизайнера Крістофа Піє, запахи тютюну, шоколаду, цитрусових і перцю – в ароматі "Black Tea", який Le Labo зробили ексклюзивно для бодрумського Edition, інтелігентні мікси Джаара і дудук – в звуковому ландшафті готелю від саунд-дизайнерів з Нью-Йорка Gray V, а принципи холастичного харчування, локальні інгредієнти і латиноамериканська кухня – в ресторані Brava і бістро Kitc hen, якими керує шеф з Перу Дієго Мунос, відомий роботою в мішленівських elBulli.

The Bodrum Edition

Шрагер вміє складати не тільки враження, але і список гостей: на приурочений до відкриття вікенд в The Bodrum Edition приїхали дизайнери Гайдер Акерманн і Дельфіна Деллетре, актор і режисер Варіс Ахуваліа (він не знімає тюрбан, знайомий за фільмами Уеса Андерсона) і художник Роберт Монтгомері.

<b>BodrumEdition_1</b>

Його перформанс на головній вечірці вихідних – взаємодія простоти і геніальності, яка визначає EDITION. На очах у босоногої творчої еліти з усього світу, що спустилася на пляж за західним шампанським, Монтгомері факелом спалює свою поезію на тлі моря. За словами художника, вона складається з двох частин і оповідає про те, як закохатися в Бодрумі.

<b>BodrumEdition_2</b>

Сайт:www.editionhotels.com/bodrum/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.