До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика мандрівка: куди поїхати 2019 року, частина 2

Найбільший у світі аеропорт, особистий заповідник Леонардо Ді Капріо і таємничі місця Бутану. На землі занадто багато місць, в яких варто побувати і достатньо тих, куди варто повернутися. У новий список обов'язкових подорожей 2019 року увійшли: Туреччина, Філіппіни, Бутан, Беліз і Болівія.

Стамбул і Бодрум, Турція

Пора повертатися до Туреччини. У Стамбулі добігає кінця зведення нового аеропорту, який, за чутками, стане найбільшим у світі очікується, що він зможе приймати 90 мільйонів пасажирів щороку. Крім того, великі круїзні лінії оголосили про своє повернення на береги Туреччини, тому, вітаючи їх назад, відкриється новий порт на міській набережній Галата. Ще на ній відкриється новий музей сучасного мистецтва Istanbul Modern і новий розкішний готель.

Стамбул, Турція

На узбережжі Бодрума відкриється кілька нових готелів це курортне місце популярне завдяки шикарному вигляду на Егейське море, розкішним хаммамам і старим кам'яним будівлям. На узбережжі відкрили готелі Six Sences Kaplankaya і повністю реконструйований Mandarin Oriental, а Ян Шрагер доповнив весь цей шик трьома модними ресторанами. До того ж, активні мандрівники можуть вирушити на кілька днів до Греції, адже острів Кос всього в 45 хвилинах їзди на поромі.

Бодрум, Турція
Сіаргао, Філіппіни

Бажання проміняти місто на тропічний рай з білим піском, гамаками і красивими заходами – незмінне, і якийсь час раєм для всіх був Боракай. Там було ідеально, поки надмірна кількість туристів не заполонила острів, який зіткнувся з проблемою перенаселення і забруднення. Тепер, Сіаргао новий Боракай. Острів у формі сльози давно вважається відмінним місцем для серфінгу. Тут навіть є спеціальні школи для початківців серферів і дайверів. Біля узбережжя Сіаргао розташовується острів Мамой і заповідник медуз Bucas Grande. Добиратися до острова доведеться з пересадкою, а жити можна в шикарній віллі Ney Palad Hideaway.

Сіаргао, Філіпіни
Бутан

Бутан для багатьох це містичне, можливо, вигадане місце, де повітря наповнене пахощами, а незаймані горбисті села на пагорбах залишаються блаженно вільними від туристів. Туристична політика королівства "висока ціна і низький ступінь впливу", згідно з якою туристи вносять щоденну плату, в Бутані щороку приймають і навчають відібраних гостей. Маршрути і готелі складають індивідуально. Одну ніч можна провести в місцевому фермерському будинку, а наступну в ексклюзивному спа-готелі (заплативши більше, відповідно), наприклад, в одній з п'яти лоджій Aman або в новому Six Sences Bhutan. Культурна програма пропонує відвідування масивних храмів, спостереження за птахами в соснових лісах, похід по Сніговій стежці одній з найскладніших прогулянок в Гімалаях.

Королівство Бутан
Беліз

Держава на східному узбережжі Карибського моря в Центральній Америці, відома другим за величиною живим кораловим рифом у світі. Велика частина туристичної діяльності зосереджена у місті Пласенсія невеликому рибальському селі з новою злітно-посадковою смугою і найвужчою у світі головною вулицею. Минулого року в Itz'ana Resort and Residences, натхненні Гемінгуеєм, представили 50 котеджів і люксів, декорованих у стилі бохо. Кажуть, що в Белізі скоро відкриється приватний острівний еко-курорт Леонардо Ді Капріо Blackadore Caye з власним заповідником дикої природи. Ну, а, головна перевага Белізу в тому, що розміщена країна всього в п'яти годинах польоту від Нью-Йорка, що не може не радувати.

Беліз
Болівія

Анди заманюють мандрівників до Південної Америки протягом десятиліть, і, якщо ви там ще не були, підійміть їх в топ вашого списку якомога швидше. Незважаючи на те, що більшість туристів прямують зразу в Перу, Чилі або Аргентину, Болівія у досвідчених мандрівників вважається гідним пунктом призначення, який балансує між ще не відкритими і вже доступними пам'ятками. Куди їхати в Болівії? Салар-де-Уюні найбільший в світі солончак. Місце, у якого немає аналогів у всьому світі. Виноробний регіон Болівії Таріха так само не повинен залишитися без уваги, адже там виробляють високоякісні вина Tannat.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.