До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Астрономічна обсерваторія і дайвінг на Мальдівах в Anantara Kihavah

Готель Anantara Kihavah Maldives Villas пропонує гостям острова дізнатися всі таємниці яскравого підводного світу Мальдів, поспостерігати за життям дельфінів і морських черепах в їх природному середовищі існування, а також вивчити сузір'я через найпотужніший телескоп на островах.

Anantara Kihavah Maldives Villas

Мальдіви можна сміливо назвати одним з найкращих місць на Землі, щоб дивитися на зірки. Справа в комфортних кліматичних і екологічних умовах, зокрема, низькому рівні світлового забруднення. На курорті обладнаний спеціальний астрологічний майданчик з найпотужнішим в окрузі телескопом.

Реклама
Астрономічний майданчик Anantara Kihavah Maldives Villas

Алі Шамім, астроном курорту, знає, як захопити гостей цікавою розповіддю про сузір'я, адже сам є фанатом таємниць космосу. "До сих пір пам'ятаю, як вперше заглянув в лінзу телескопа, щоб розглянути кільця Сатурна. Це чарівне видовище я запам'ятав на все життя і в роботі прагну заразити оточуючих своєю пристрастю до космосу", – розповідає він.

Астрономічний майданчик Anantara Kihavah Maldives Villas

Щоб побачити дельфінів на відстані витягнутої руки, можна вирушити на човні в лагуну біля острова Кударікілу. А поспостерігати за життям морських черепах в їх природному середовищі існування можна, занурившись разом з ними в глибини океану. Сертифіковані професійні інструктори з дайвінгу допоможуть розглянути коралові рифи і їх яскравих мешканців.

Снорклінг до коралових рифів

В Anantara Kihavah можна зробити і гастрономічне "занурення": на курорті відкрито незвичайний ресторан SEA.FIRE.SALT.SKY, який розділений на кілька частин, одна з яких – прямо під водою. Потрапити в "нижній" ресторан SEA можна спеціальним тунелем, який іде вглиб води. Стіни підводного ресторану виконані з особливо міцного скла і всі гості можуть спостерігати природне життя мешканців океану. Міжнародне меню доповнене винами різної витримки, вік яких – до 90 років.

Підводний ресторан SEA, Anantara Kihavah Maldives Villas

У кухні ресторану SALT під відкритим небом кипить робота, поки гості відпочивають під солом'яною стріхою і насолоджуються свіжим морським бризом. Сольовий сомельє допоможе підібрати до будь-якої страви ідеальну приправу і розповість дивовижні факти про сорти солі і їх індивідуальні властивості.

Ресторан SALT, Anantara Kihavah Maldives Villas

У ресторані FIRE кухарі готують на відкритому вогні прямо на очах у гостей. Тут можна покуштувати страви з яловичини "вагю" з японської префектури Хего, вирощеної на натуральному зерні протягом 550 днів. Філе з найкращої в США яловичини "ангус" і багато інших делікатесів.

Ресторан FIRE, Anantara Kihavah Maldives Villas

У барі SKY на даху гостям острову запропонують кальян з різноманітними наповнювачами, коктейлі та лікери, включно з фірмовим коктейлем Kihavah Island Tea на основі білого рому Indian Ocean, арака з лічі, персиком, лимонним соком і додаванням чаю Earl Grey.

Бар SKY, Anantara Kihavah Maldives Villas

У вільний час можна прогулятися по причалу до спа-салону Anantara з шістьма процедурними кабінетами над водою, де професійні масажисти готові оздоровити гостей. У цьому тихому і спокійному місці є все, щоб відновити душевні і фізичні сили.

Спа-салон Anantara, Anantara Kihavah Maldives Villas

Про готель
Курорт розміщений на мальдівському острові Кіхава Хуравалі, що всього 30 хвилин на гідролітаку від міжнародного аеропорту Мале. Anantara Kihavah Maldives Villas налічує 79 просторих вілл з окремими басейнами, розташованих прямо над водою або уздовж приватного пляжу з білим піском.

Anantara Kihavah Maldives Villas

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.