До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Артгаус: готель Palazzo Daniele в італійському регіоні Апулія

Побудований 1861 року відомим місцевим архітектором Доменіко Малінконіко, Palazzo Daniele був домом для чотирьох поколінь родини Даніеле. Останнім членом сім'ї був Франческо Петруччі, який кілька років жив за кордоном і збирав сучасне мистецтво, перш ніж повернутися до свого коріння, переїхати в Гальяно-дель-Капо і привезти свою пристрасть в палаццо.

Будівля в той час була важкою і повною старовинних меблів, тому він вирішив відновити її з допомогою міланського дуету Ludovica + Roberto Palomba. Він доручив їм архітектурну реставрацію і перерозподіл простору Palazzo Daniele. Голі стіни дев'яти люксів поряд з тріщинами прикрашають картини сучасних художників, стелі – старовинні фрески, а підлоги – розкішна мозаїка. Але, мабуть, головною особливістю оновленого палаццо є несподівано органічне поєднання історії і традицій з сучасним мінімалізмом.

Реклама

<b>Palazzo Daniele</b>

Palazzo Daniele відображає пристрасть давнього власника Франческо Петруччі до мистецтва через сучасну колекцію, яку майстерно вплели у старовинний інтер'єр. Розташований в селі Гальяно-дель-Капо в Апулії, де скелясте узбережжя Адріатичного моря зустрічається з піщаними пляжами Іонічного моря, палаццо має у своєму розпорядженні кілька внутрішніх двориків з оранжереєю і басейном.

<b>Palazzo Daniele 2</b>

Місця на всій території готелю ваблять атмосферою і наче заохочують гостей відпочивати всередині біля каміна у вітальні, на відкритій кухні або на вулиці в просторому відкритому внутрішньому дворі – архітектурному центральному елементі палаццо. У Palazzo Daniele пропонують гостям освіжитися за допомогою сеансу в паровій бані і сауні, погрітися під сонцем Апулії і поплавати в басейні, або насолодитися романтичною вечерею при свічках на двох в затишному Kaffeehaus.

<b>Palazzo Daniele 3</b>

Palazzo Daniele, споріднений з готелем G-Rough у Римі, є втіленням духу оригінальних готелів GS Collection Габріеле Саліна, які поєднують найкраще з італійського мистецтва, дизайну, історії і гастрономії в автентичній, органічній обстановці. У квітні 2019 року Palazzo Daniele відкриє свої двері у світ, де історія поєднується з сучасним мистецтвом і місцевою культурою.

<b>Palazzo Daniele 4</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.