До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 причин вирушити на курорт Four Seasons Seychelles

Насправді, причин вирушити у готель Four Seasons Resort Seychelles набагато більше, ніж дев'ять. А ось причин, щоб не поїхати на Сейшели – жодної.

Four Seasons Resort Seychelles
SPA готелю Four Seasons Resort Seychelles визнали найкращим спа-центром 2018 року серед готелів Близького Сходу і Африки за версією міжнародної премії World Spa & Wellness Awards.
Спа-центр, Four Seasons Resort Seychelles

Сніданки на курорті здорові і, водночас, апетитні; легкі і, водночас, ситні. Наприклад, детокс-сік зі свіжої моркви, селери і імбиру, омлет-фрітата з яєчних білків з томатом, цибулею і грибами, або асорті з перців, бананові оладки з медом і шматочками фруктів, омлет з крабом.

Реклама
Four Seasons Resort Seychelles
Майже кожна вілла оснащена приватним басейном, з якого постає дивовижний краєвид на острів і океан.
Four Seasons Resort Seychelles
Номери готелів Four Seasons звуконепроникні, оснащені клімат-контролем і фірмовими ліжками, що разом робить кожну кімнату ідеальною для сну.
Four Seasons Resort Seychelles

Для майбутніх батьків передбачені додаткові послуги, наприклад, заняття йогою для вагітних і відновлюючі масажі для майбутніх мам в СПА-центрі. Окрім того, парі надають комплект Babymoon kit, в який входять аква-нудл для майбутньої мами, який стане в нагоді під час дозвілля у приватному басейні на віллі, органічне кокосове масло Yi-King, що запобігає пошкодженню шкіри під час вагітності, і мобільний телефон з прямим доступом до гарячої хостес-лінії.

Four Seasons Resort Seychelles
Буквально "зшиті під замовлення" кожного відпочиваючого уроки йоги від досвідченого сертифікованого інструктора.
Four Seasons Resort Seychelles

Молодята можуть взяти участь в програмі "Любов вирощує прекрасні речі", яка пропоную "висадку" фрагмента корала на металеву пластину у формі серця. Згодом, корал розростеться, а пара зможе стежити за прогресом по фото або знову відвідавши курорт.

Four Seasons Resort Seychelles

Сад спецій при ресторані Le Jardin du Roi дарує місцевому шеф-кухарю величезні можливості для створення багатих смаком страв креольської кухні з використанням вирощених тут ванілі, кориці, шафрану і мускатного горіха. Варто замовити: білий окунь і коктейль з місцевих рослин.

Four Seasons Resort Seychelles
Морські біологи курорту Four Seasons Resort Seychelles готові організувати індивідуальну прогулянку по найкрасивіших коралових рифах в окрузі острова.
Four Seasons Resort Seychelles

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.