До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих напрямків для подорожей в серпні

Серпень ... Від одного цього слова на губах з'являється усмішка. Гарячий пісок, теплі ночі, босі ноги, легкі тканини, крижане просекко ... Як зробити серпень ще більш незабутнім? Вирушити в подорож!

Компорта, Португалія

Всі чули про Алгарве, одне з найпопулярніших місць відпочинку в Португалії, але мало хто знає про настільки ж красивий і набагато невимушеніший район Компорта, що на західному узбережжі приблизно в годині їзди від Лісабона. Це регіон золотисто-піщаних пляжів, рисових плантацій і полів з органічними цукіні і броколі. Навіть в серпні Компорта залишається непереповненим туристами. Тут можна орендувати віллу і провести останні літні сонячні дні: неспішно прогулюватись по піщаних доріжках і насолоджуватись водами Атлантичного океану.

Реклама
Компорта, Португалія @nearyonderofficial
Танзанія

І для ледачого пляжного відпочинку, і для активного в стилі сафарі в Танзанії є все: національні парки з дикими тваринами, острови з піском, схожим на цукрову пудру і водою крижаної блакиті, а також, звичайно, Кіліманджаро. Погода в серпні в прекрасному настрої: сезон дощів закінчився, як і задушлива літня спека. У найбільших національних парках країни – Руаха і Селус – можна поспостерігати за дикою природою в первозданній красі, а також відпочити в комфортному кемпінгу або вирушити на екскурсію з досвідченим гідом.

Джамбіані, Занзібар, Танзанія @ghiluz
Амстердам, Нідерланди

Серпень, місяць для повного відриву, ідеальний для довгого вікенду в Амстердамі. Місто готове надати все для веселого відпочинку, спогади про який грітимуть в зимові вечори. У нідерландській столиці все незвичне: музеї дивні і дуже захопливі, музика звучить там, де не чекаєш її почути, а кафе перетворюються в клуби і лаунж в одну мить. Тут завжди є чим зайнятися: потинятися поблизу туристичних зон, таких як Йордан або Олдтаун, або відправитися в Східний Амстердам, в якому повно кітч-крамниць, художніх галерей і цікавих персонажів, що насолоджуються місцевим пивом Grolsch на терасі.

Амстердам, Нідерланди @insta_zoem
Французькі озера

Французька Рив'єра і Прованс переповнені і дуже галасливі з середини липня до вересня. За ковтком свіжого французького повітря краще вирушити на альпійські озера Бурже, Ансі та Егбелет, де вода така ж чиста, в ресторанах так само смачно, а ось туристів значно менше. Озера ідеальні для любителів пляжного відпочинку, а гори навколо створюють заспокійливу атмосферу.

Озеро Бурже, Франція @trodlameduz
Балі, Індонезія

Балі не потребує представлення: завжди прекрасний і безтурботно чарівний, цей острів – одна з найкращих лаунж-зон світу. Тим, хто захоплений серфінгом, дорога на Улувату або Чангу. Тим, хто потребує перезавантаження – прямий шлях на північ: прогулянки вздовж вулканів і рисових плантацій або кілька ночей на відокремленій віллі з фільму "Їсти. Молитися. Кохати".

Балі, Індонезія @alina_new_gromova

За матеріалами: cntraveller.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.