До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зашиває душу: як створювали образи для нового кліпу Monatik

1 листопада український співак Monatik представив кліп на композицію "Зашивает душу", який став його восьмою за рахунком роботою з режисером Таню Муіньо. Vogue.ua дізнався, як створювали образи для відео, знятого у Венеції і на озері Комо.

"Зашивает душу" команда артиста називає інтимною і дуже особистою історією, тому вирішили відмовитися від надмірних спецефектів і складних постановок, а зробити акцент на настрої і атмосфері. Стиліст кліпу Марго Шекель розповідає: "Під час розробки образів, ми не хотіли лукавити глядачеві і показувати героїв вбраних у неприродний для них одяг або зображати їх "ожилими" моделями з лукбука дизайнерів. 70% того, що відбувається на майданчику, було імпровізацією, імпровізували ми і у виборі одягу для головної героїні Валерії. Ми зустрілися в шоурумі дизайнера Олени Реви і дали можливість героїні вибрати те, що їй особисто імпонує. Також ми звернулися до дизайнерів Юлії Богдан з SIX brand і Ксенії Киреєвої з Jatual. На наш погляд, вони роблять дуже жіночні, але. при цьому, сучасні речі".

Реклама

"Діма залишився вірним собі і був в кадрі у звичному для себе кежуалі від Burberry, Heron Preston, Vetements і Balenciaga. З колекцій українських дизайнерів ми вибрали теракотову футболку Ivan Frolov і кепку Ruslan Baginskiy. До того ж, Діма асоціюється у глядачів з артистом в костюмі "з голочки" і цього разу ми також не обійшлися без ідеально скроєного піджака і двійки Dior Homme, які можна побачити в епізоді на гондолі і на Віллі Балбіонелло", – коментує Шекель.

Monatik

Окремої уваги заслуговує фінальний образ головної героїні – бузкова сукня як у казкової принцеси. На її створення витратили сім метрів дикого шовку, а джерелом натхнення стала локація зйомки, на якій у свій час знімали один з епізодів "Зоряних воєн".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.