До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

We Must Think: новий трек джазової співачки Лаури Марті

"We Must Think" — новий трек джазової співачки Laura Marti, що ввійде до її альбому "24th", присвяченого війні. Трек написано в Румунії, куди Лаура Марті поїхала з низкою благодійних концертів на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Реклама

"Ця пісня — це звернення до всесвіту, — каже Лаура Марті. — Я нікому й ніколи не бажаю побачити та пройти через війну, втратити близьких. Пройти через те, що зараз проходить мій український народ. ...Через те, що проходив мій вірменський народ. Через те, що відбувалося в Сірії, Грузії, Чечні, Афганістані... І цей список можна продовжувати ще довго, на жаль...".

Laura Marti — українська джазова співачка й композиторка родом з Харкова. Лаура відома передусім як джазова співачка: артистка випустила п’ять авторських джазових альбомів, неодноразово виступала на сцені Leopolis Jazz Fest, зокрема з такими світовими зірками, як Боббі МакФеррін та Ларс Даніельссон. Була учасницею проєкту "Голос країни". Нині Лаура дає низку благодійних концертів у Європі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.