До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все про костюми Бейонсе в новому турне

6 червня з масштабного концерту в уельській Кардіффі почався новий спільний тур Бейонсе і її чоловіка Джей-Зі під назвою On the Run II. Шанувальники чекали занадто довго і їхні кумири не підвели, з'явившись на сцені в ефектних костюмах нью-йоркського бренду LaQuan Smith – репер в білосніжній двійці з сатиновим блиском, а його супутниця в блискучому купальнику, прикритому жакетом і з кришталевою маскою на обличчі. Однак це був тільки початок.

Бейонсе і Jay-Z

Потім Queen B продемонструвала тісний зв'язок з вуличними субкультурами комплектом Gucci з ультракоротких шортів, білої майки, а також пильовика з капюшоном і ботфортів, прикрашених фірмовим принтом бренду. На обличчі знову була балаклава – тепер сітчаста.

Реклама
Бейонсе в Gucci

Не обійшлося і без улюбленого співачкою леопарда – боді з хижим принтом були доповнені накидкою в тон і шкіряними підв'язками.

Фото: @beyonce

Також в цей вечір Бейонсе приміряла латексне боді Thierry Mugler, чорну сукню зі спідницею, прикрашену каскадами оборок, і костюм, що нагадує рідкий розплавлений метал.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.