До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі модні образи Адель у кліпі Oh My God

Співачка Адель випустила кліп на пісню Oh My God, яка ввійшла до її гучного альбому "30". У новому відео Адель з’являється в ефектних образах Louis Vuitton, Vivienne Westwood і Harris Reed. У чорно-білому відео вона співає, сидячи на стільці, а в кадрі тим часом з’являються яблуко, пітон і люди у звабливому танці, натякаючи на головну тему цього кліпу — спокусу.

Над образами працював новий стиліст Адель Джеймі Мізрахі. Упродовж кліпу образ Адель трансформується — камера рухається, ловлячи в кадр Адель і танцюристів, а співачка змінює три вбрання, які віддзеркалюють її поточний настрій. Перший образ — найстриманіший: Адель одягнена в прозору блузку з бантом Harris Reed, яку стиліст доповнив корсетом і спідницею із завищеною талією.

Реклама

Другий образ створили в Домі Louis Vuitton спеціально для Адель: це сукня з парчі, доповнена білою накидкою, подібно до ряс католицьких священників. Драматичності цьому образу надають чорні шкіряні рукавички й сережки у вигляді хрестів. Спеціально для цієї сцени легендарний перукар Сем Макнайт створив для співачки ретро-шиньйон.

У третій частині відео Адель одягнена в кутюрну сукню Vivienne Westwood — у червоній атласній сукні з болеро із шовкового тюлю співачка має приголомшливий вигляд. Доповнює образ діамантове кольє Cartier, — і кліп закінчується на по-справжньому високій модній ноті. Зрежисував відео Сем Браун, який у 2010-му зняв знаковий для Адель кліп на трек Rolling on the deep.

Нагадаємо, альбом "30" вийшов наприкінці листопада і став неабиякою подією у світі музики. До альбому ввійшли 12 пронизливих, ліричних, потужних треків, у яких Адель співає про розлучення і самотність, зворотний бік слави й успіху, а також розповідає про стосунки із сином, який дуже нелегко пережив розлучення батьків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.