До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ONUKA представляє live-концерт, знятий рік тому у мирному Києві

Рік тому, 27 серпня 2021 року, гурт ONUKA зіграв сольний концерт у мирному Києві. Відео з лайву лежало рік "у столі" і гурт символічно вирішив опублікувати його саме сьогодні, у День Незалежності України. Лайв дає можливість зануритись у атмосферу минулого життя — щасливого і яскравого, яке ми обов'язково собі повернемо.

"Незалежність — це велика відповідальність; це тернистий шлях із купою непередбачуваного; це ризик зіштовхнутися з найрізноманітнішими складнощами". Цими рядками я вітала Україну рік тому, — коментує лідерка гурту Ната Жижченко. — "Я не очікувала, що наш тернистий шлях виявиться настільки трагічним, доленосним і випробувальним. Я не очікувала 24 лютого. Я не очікувала повномасштабної війни. Я не очікувала всіх тих звірств і того горя, що нам доведеться пережити. Те, що відчуває зараз Україна, дійсно, складно описати словами".

Реклама

"Це концертне відео перебивається коротенькими відповідями на питання, які зараз абсолютно не мають сенсу, бо єдине, про що я би говорила, про що я б кричала, була б війна… Нині є шанс подивитись на себе збоку, на те, якими поверхневими питаннями ми переймались, і як багато ми знаємо тепер про життя. Здається, що минулий серпень був лише рік тому, а виявляється, що він був в позаминулому житті… Миру! Перемоги! Шана і пам’ять всім нашим воїнам, всім волонтерам, кожній людині, що виборює нині наше майбуття. Із Днем Незалежності, люба і така кохана. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!"

Нагадаємо, що у кінці серпня ONUKA вирушає в турне — гурт виступить на фестивалях в Естонії, Румуніїї та Молодові.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.