До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Попереду всієї планети: Гвен Стефані та її модні кліпи

"Розробка дизайну одягу — це те, що я завжди любила і про що завжди мріяла", —казала співачка Гвен Стефані, яка 2003 року заснувала бренд L.A.M.B. Минуло 20 років, його вже не існує, але Гвен досі залишається однією з найстильніших співачок кінця 90-х і початку нульових. І те покоління, яке зараз навряд чи впізнає її голос (окрім пісні Don't Speak), точно пам'ятає її зовнішній вигляд. Гвен Стефані була піонером в 90-х. Вона першою почала носити взуття на масивній платформі, кроптопи, експериментувати з кольором волосся і йаксесуарами. А сьогодні, коли 90-ті в тренді, до її стилістичних прийомів звертаються багато стилістів і знаменитостей.

Всі свої прийоми і нововведення Гвен демонструвала в кліпах. Vogue.ua згадує наймодніші з них. В The Sweet Escape співачка з'явилася в обтислому комбінезоні в широку чорно-білу смужку, а акцентом її образу стала гладка, підкручена гривка. В Rich Girl головна героїня грає роль пірата — на ній штани з накладними кишенями і принтом хакі та кроптоп. Схожий образ вона повторює у відео до Hollaback Girl. Але улюблений кліп, як і образ, — в Don't Speak.

The Sweet Escape

Rich Girl

Реклама

Hollaback Girl

It's My Life

Don't Speak

Just A Girl

What You Waiting For?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.