До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва в новому кліпі SASHA

Володимир Дантес представив кліп на нову пісню SASHA. У ній з властивою Дантесу іронією, музикант розповідає про те, що переживають дівчата після розставання зі своїми коханими: кардинально змінюють життя, роблять каре або танцюють до ранку в клубі. Що цікаво: у новому кліпі співак уперше показав глядачам дім, у якому живе з Надею Дорофєєвою.

Співавтором пісні став Потап, а назву для треку співак вибрав через голосування в сториз, яке він провів у своєму інстаграм-акаунті. Найбільше голосів підписники віддали за назву "Саша". "Пісня почалася з фрази „забудь все, що було", а потім я прийшов на студію до Потапа в MOZGI й ми разом написали приспів. Пісня про розставання, про почуття і вчинки дівчат, які після розставання з хлопцями стрижуться під каре, планують поміняти життя або просто танцюють під мінімал", — коментує пісню Дантес.

Реклама

У відео Дантес зіграв самого себе, але в абсолютно різних образах. Тому й місцем для знімання вибрали будинок артиста. Кліп, як і сам трек, вийшов у дусі 2000-х. У відео співак змінив 21 образ: з’являвся в леопардовій шубі й штанах зі зміїним принтом, із синтезатором та електрогітарою. У процесі знімання артист перевдягався 36 разів.

"У кліпі в один і той самий час безліч Дантесів співають одну й ту саму пісню. Ми знайшли дуже цікаву технічну мову, щоб описати нашу історію. Відео як комп’ютерна гра, схожа чимось на Google Maps або Google Earth. За її допомогою можна переміщатися в просторі й бачити, як Вова перетворюється, змінює образи і є різною людиною, розповідаючи одну історію", — коментує режисер кліпу Леонід Колосовський.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.