До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт "Океан Ельзи" випустив новий трек "Весна"

Весна настає в січні, принаймні в наших серцях — переконаний гурт "Океан Ельзи". Сьогодні українські музиканти випустили трек "Весна", який увійде до нового альбому гурту. "„Весна" в січні. Аполлінер. Верлен. Рембо. Париж і міст Мірабо. Такий оригінальний склад творців, міст, країн, історій зустрілись у нашій новій пісні", — розповідає про трек Святослав Вакарчук.

Шанувальники "Океану Ельзи" знають, що тема весни, відродження й кохання — особлива для гурту. Святослав Вакарчук, автор пісні, розповідає, що ця пора року для нього щось неймовірне, тому в репертуарі гурту стільки пісень, присвячених весні: ""Мабуть, оскільки я народився і перший свій віддих зробив навесні — це на рівні підсвідомого. Для мене ця пора — це щось неймовірне. Я живу заради весни, заради того, щоб знову відчути її, в прямому й переносному сенсі, як оновлення. Це дуже важливий момент мого життя щороку", — пояснює музикант.

Реклама

За словами Вакарчука, нова пісня звучить у дусі часу. "„Океан Ельзи" змінюється, як змінювалися свого часу The Beatles чи Queen. Ми не можемо все творити однаково, ніби це альбом „Там, де нас нема". Щодо саунду, у нас точно буде нове звучання, і це не остання така пісня, яку ви почуєте", — розповів лідер ОЕ.

Нагадаємо, що нині "Океан Ельзи" працює над новим альбомом, який вийде вже навесні. Відтак музиканти вирушать у масштабний дворічний тур — він розпочнеться 27 квітня у Варшаві, а вже 25 червня гурт вийде на НСК "Олімпійський" у Києві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.