До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

VERA KEKELIA зняла кліп в умовах карантину

Поки світ продовжує жити в умовах обмежень через пандемію, професіонали творчої сфери об'єднуються в рамках проекту #ShootAtHome, щоб надихати людей творити, не виходячи з дому.

Реклама

Співачка VERA KEKELIA, яка незабаром очікує первістка, представила нову музичну роботу, яку створила в умовах карантину. Віра зняла кліп на пісню "Віддушина" прямо у власній квартирі. Для створення відео не використовувалася професійна техніка: зйомки відбувалися на телефон, а спілкування з режисерами – через месенджери.

У кліпі VERA KEKELIA з'являється в досить відвертому вигляді, демонструючи вже кругленький животик.

"Це кліп-настрій. Він про стан жінки наодинці з собою. Звичайно ж, у ньому – і мої відчуття того особливого стану, в якому я перебуваю зараз. Ми зняли це відео, щоб підтримати людей, які зараз перебувають вдома. А також – щоб показати, що карантин – не перешкода для творчості, а ще одна нагода розширити власні межі та знайти нові можливості для прояву себе", – розповіла Віра.

Авторами ідеї виступили Леся Подолянко і Дмитро Гук – кліпмейкери та режисери проектів "Голос країни" та "Танці з зірками". Вони керували процесом дистанційно, через відеозв'язок. Творча команда навмисне використовувала тільки підручний реквізит, щоб показати: навіть в умовах обмеженого простору можна створювати цікавий креативний продукт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.