До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить Монсеррат Кабальє

14 квітня, вперше за декілька років, в Києві виступить одна з найзнаменитіших оперних співачок світу – Монсеррат Кабальє. Разом з легендарною співачкою в Києві на сцену вийде її дочка Монсеррат Марті.

Монсеррат Кабальє на сцені більше 50 років. За цей час іспанка, яка володіє одним з найбільш впізнаваних сопрано в світі, виконала всі провідні партії класичного оперного репертуару – від Ізольди до Турандот. Всього в репертуарі Кабальє – більше 90 ролей, і співпраця з головними театрами світу – від "Ла Скала" до "Метрополітен-опери".

Реклама

У Києві Монсеррат Кабальє виступить спільно з симфонічним оркестром під керуванням іспанського диригента Рікардо Естрада. У програмі – твори Доніцетті (вважається, що виконання опер Доніцетті – фірмовий "знак" співачки), Бізе і Пуччіні, а також іспанська сарсуела – традиційний жанр, який об'єднує в собі вокал, танці та діалоги.

Опера "Сицилійська вечірня", 1974 рік

Концерт відбудеться 14 квітня у Палаці "Україна".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.