До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві стартує серія вечірок Bacardi Dance Floor

2 серпня на вертолітному майданчику КВЦ "Парковий" стартує серія вечірок Bacardi Dance Floor. Перший хедлайнер – німецький діджей Пауль Калькбреннер, який представить у Києві новий альбом Parts Of Life.

Пауль Калькбреннер – один з найпопулярніших техномузикантів у світі: частий гість бельгійського фестивалю Tomorrowland, зірка стрічки "Берлін кличе" і автор його заголовного саундтреку, продюсер і композитор. Калькбреннер – особливий гість у Києві: його виступ на даху КВЦ "Парковий" відкриє серію танцювальних вечірок Bacardi Dance Floor. Це масштабний міжнародний проєкт, завдяки якому в Києві виступлять найкращі діджеї з усього світу.

Реклама

В Україну Пауль Калькбреннер приїде з презентацією альбому Parts Of Life. Музикант працював над ним більше півтора року. "Гадаю, це найкращий альбом, який я зробив. Не бачу сенсу випускати платівку, поки вона не буде кращою за попередню. Думаю, з Parts Of Life я точно виріс як продюсер", – розповідає Калькбреннер. В альбомі – 15 треків. Цей альбом, зізнається артист, є "спробою закарбувати зародження і розвиток технокультури в Берліні", рідному місті Пауля.

Виступ Пауля Калькбреннера відбудеться 2 серпня на вертолітному майданчику КВЦ "Парковий".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.