До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 нових музикантів, яких слід почути цього літа

Літо – саме час оновити плейлист. Vogue.ua розповідає про 12 молодих стильних артисток, які співають про фемінізм, проблеми сучасного покоління і свої особисті драми.

Beabadoobee

beabadoobee – зірка жанру інді. Вона черпає натхнення в таких музичних напрямках як lo-fi і diy-scene, а також їхніх представників, включно з Alex G, Frankie Cosmos, Florist. Вокал 18-річної дівчини такий же ніжний, як і у Nina Perrson з гурту The Cardigans, у цьому можна легко переконатися: потрібно лише прослухати її чудовий другий EP під назвою Loveworm.

Реклама
AMA

18-річна AMA з'явилася на музичній сцені торік, її трек Monochrome відразу ж став хітом. Поки що дискографія співачки зовсім скромна, але її плавний вокал і запам'ятовувані мелодії в треку "Slip" і останньому синглі "Real" доводять, що вона одна з тих, кого варто слухати.

Rimon

Дебютний альбом Rimon під назвою EP BBYGIRL FOCU$ занурює слухачів в емоційну подорож за допомогою соулу, R&B і ефіопського джазу. Історії, про які співає дівчина, настільки ж сильні, як і голос 21-річної молодиці: Рімон у дитинстві разом з матір'ю втікала з Еритреї та жила в кількох таборах для біженців, а вже потім влаштувалася в селі за межами Амстердама.

Dream Wife

Троє молодих дівчат створили гурт Dream Wife і рішуче борються з жінконенависництвом у своїх потужних піснях, що надихають. У пісні Somebody група співає про те, що тіло, макіяж, одяг не головне: "Я – не моє тіло, я – людина".

Arlo Parks

Arlo Parks у своїх піснях у новому EP Super Sad Generation порушує найпоширеніші і серйозні проблеми сучасного покоління: від питань про психічне здоров'я до проблем через соціальні мережі. Коли слухаєш її потужний вокал і глибокі тексти – складно повірити, що їй всього 18 років.

Sneaks

Останній альбом Sneaks "Highway Hypnosis" поєднує електроніку, тріп-хоп, даб і драм-н-бейс. Її тиха, подібна до мантр, лірика в піснях Money Do not Grow on Trees і A Lil Close викликає емоційний прилив.

Lean Chihiro

19-річна співачка з Парижа Lean Chihiro співає англійською, а унікальності їй надає французький акцент. Її пісні яскраві, як кольори веселки. Серед найкращих треків: Reglement Space #7 і Summer Hunter 2.

Suzi Wu

Уродженка англійського міста Блекпул, молода співачка Suzi Wu, – одна з останніх учасників лейблу Def Jam, які співпрацюють з Каньє Вестом і Джастіном Бібером. Її специфічне сприйняття поп-музики – грайливе, експериментальне і нешанобливе, що особливо помітно в її останньому EP під назвою Error 404, в якому присутні верески і гарчання, гучні сплески і ретро-мотиви.

Slayyyter

Музика Slayyyter – якесь божевільне злиття старої школи Брітні Спірс, нудотної PC Music і легковажності Peaches. Пісні Slayyyter ідеально слухати в кабріолеті і обов'язково тільки з відкритим верхом.

Fabiana Palladino

Fabiana співпрацювала з автором пісень Джаєм Полом для треку "Таємниці", який доповнила своїми блискучими високими нотами. Shimmer – її перший трек власного виробництва, це свого роду поп-музика, яка точно змусить вас танцювати.

Cosima

Cosima випускає сингли на власному рекорд-лейблі South of Heaven Records. Вокал 25-річної англійки – витриманий і дуже професійний. Варто послухати її повільне і меланхолійне виконання в RU Lonely 2, де її сильний голос піднімається і злітає.

Angel-Ho

Південноафриканська дівчина Angel-Ho створює експериментальну клубну музику. Вона співає про пригноблення, трансгендерну ідентичність і вміння витримати найсильніші удари долі. Над своїм дебютним альбомом Death Becomes Her вона працювала з такими продюсерами як Asmara, Gaika і Bon.

За матеріалами Vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.