До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

TVORCHI представили футуристичний кліп "Віч-на-віч"

TVORCHI представили кліп на свій танцювальний сингл "Віч-на-віч", у якому поєднали ретро-стиль 80-х і футуризм, а також реальний і віртуальний світи.

Голограми, VR, знімання за допомогою швидкісних дронів — у новому кліпі TVORCHI експериментують з технологіями й далі розвивають соціальну тему самоідентифікації. "Віч-на-віч" — це історія одного героя на зламі двох світів: реального та віртуального.

Реклама

Сюжет розкриває історію героя (Джеффрі). Залишившись сам на сам із собою, він занурюється у віртуальну реальність за допомогою музичного провідника (Андрія) і VR-окулярів. У паралельному світі герой зустрічає особливу дівчину, і йому залишається з’ясувати: вона справжня чи це голографічна метафора в його свідомості.

"Тільки наодинці із собою ми можемо відповісти відверто, чого справді хочемо. Завдяки VR-окулярам ми показали, що можна зрозуміти свої бажання, зазирнувши в себе, у наш власний світ, — розповіли TVORCHI. — Але водночас ми даємо зрозуміти, що тільки в реальному житті ми можемо втілювати бажання по-справжньому, відчувати й переживати всі емоції".

Зрежисував кліп "Віч-на-віч" Кирило Суліга, відомий утіленням масштабних рекламних і фешн-кампейнів. Це вже друга спільна робота TVORCHI з режисером: раніше Кирило зняв для групи кліп #не_танцюю, який має на YouTube уже понад 1 500 000 переглядів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.