До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Тримайся": у новій пісні ROXOLANA закликає підтримувати одне одного

Музика – це велика підтримка для всіх українців нині, тому українські музиканти так часто зараз тішать нас новими треками. "Тримайся" – новий життєстверджувальний трек співачки ROXOLANA, в якому вона закликає нас підтримувати одне одного, пам’ятати, що Україна є синонімом перемоги, та, звісно, допомагати Збройним силам України.

Реклама

Першими пісню "Тримайся" почули українські військові, адже нині співачка їздить з виступами до військових частин ЗСУ. "Я хотіла нагадати нашим чудовим військовим і всім українцям, що ми – непереможні, – говорить артистка. – Нам усім дуже складно тепер. Прокидаючись щоранку, ми маємо докладати зусиль, щоб не розпачувати й не засмучуватися. Це дуже непросто, адже навколо стільки горя. Але водночас ми живемо в такий час, коли максимально проявляється оцей феномен нашого народу, який показує, як з кожного слова, сказаного про війну, з кожної ситуації наші люди створюють меми й жарти. І це справді дуже допомагає триматися".

ROXOLANA

Нагадаємо, у квітні ROXOLANA запустила благодійну ініціативу "Врятуй мою мрію" для допомоги дітям-переселенцям, які через війну втратили можливість творити. Також нині співачка разом з іншими українськими виконавцями й артистами Студії "Квартал 95" бере участь у благодійних концертах, які проходять у військових частинах української армії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.