До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тодд Тер'є вперше виступить у Києві

Легендарний музикант Тодд Тер'є, автор найкращого альбому цього десятиліття, приїжджає до Києва. Він спробує відтворити Золоту епоху диско – ту саму атмосферу і вечіркову романтику, за якими всі так сумують. Тодд Тер'є виступить у межах вечірки Ballantine's True Music – серії музичних івентів, 14 лютого в таємному місці.

Справжнє ім'я музиканта – Тер'є Олсен, він народився в норвезькому містечку Мйондален, яке про танцювальну музику не чуло навіть у її золоті роки. Тер'є взяв псевдонім на честь Тодда Террі – продюсера, який прославився схрещенням хіп-хопу і гаус-музики. Музикант закінчив музичну школу з класу фортепіано, а його батько часто слухав у машині Кріса Рі і Генка Вільямса. Як же Олсен почав робити танцювальну музику? Все змінив 1999-й рік і трек Бьорна Торске Sexy Disco. Тодд Тер'є визначив свій шлях.

Реклама

За всю свою кар'єру, яка триває майже 20 років, Тер'є випустив всього один альбом. Зате який! It's Album Time вийшов 2014 року і став альбомом року на думку Pitchfork, Spin, Resident Advisor, NME, Q, а в одному з треків заспівала легенда рок-музики – Браян Феррі.

Музика, яку створює Олсен, приваблює всіх – від любителів трансу до рок-музики. Тер'є документує у своїх треках дуже важливу для танцю емоцію – щастя без огляду на те, що відбувається навколо слухача. Він не приховує літню безтурботність і легке шаленство нічних гулянь під купою електронних ефектів, а виставляє їх напоказ, без страху мати дивакуватий вигляд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.